Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bývala manželka Johnnyho Deppa si našla frajerku: Kto to je?
Zdielať na

Bývala manželka Johnnyho Deppa si našla frajerku: Kto to je?

Zdroj: SITA

Amber Heard stihla povystriedať zaujímavých partnerov.

Počas niekoľkých posledných mesiacov sa herečka Amber Heard a jej nová partnerka, Bianca Butti, dostali do titulkov magazínov, keď zverejnili svoj vzťah v čase, keď Amber je v súdnom spore s bývalým manželom Johnnym Deppom.

Bývalý pár mal svadbu vo februári 2015 a rozviedli sa krátko na to, v auguste 2016. Odvtedy, herečka známa napríklad z filmu Aquaman, najprv nadviazala vzťah s generálnym riaditeľom spoločnosti Tesla Motors, Elonom Muskom, no neskôr sa dala dokopy s režisérom hororu To Kapitola 2, Andym Muschiettim. Teraz si však našla priateľku, Biancu Butti. Čo všetko o nej zatiaľ vieme?

Reprofoto/Daily Mirror

​Pracovala ako kameramanka na niekoľkých epizódach seriálu Love & Hip Hop a Love & Hip-Hop: Atlanta, ako aj na rôznych celovečerných filmoch. Režírovala a napísala scenár ku krátkemu filmu s názvom The Proprietor a dokonca si vyskúšala rolu herečky v snímke Hank and Asha and Trunk: A Love Story. Butti tiež pôsobila ako producentka a výkonná producentka na piatich filmoch.

​Butti bola v roku 2015 diagnostikovaná na rakovinou prsníka, keď mala 34 rokov. Po podstúpení chirurgického zákroku a liečbe chemoterapiou sa z toho dostala. Nanešťastie, v marci minulého roka jej diagnostikovali rakovinu po druhý raz. Je veľmi otvorená hovoriť o svojom boji s rakovinou a na sociálnych sieťach často aktualizuje informácie o svojej liečbe.

https://www.instagram.com/p/B0pFc5tFirF/

Súvisiace články

Najčítanejšie