Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Penélope Cruz a Winona Ryder obhajujú Johnnyho Deppa, ktorý podal žalobu na svoju exmanželku!
Zdielať na

Penélope Cruz a Winona Ryder obhajujú Johnnyho Deppa, ktorý podal žalobu na svoju exmanželku!

Zdroj: vanityfair.com

Johnny Depp podal žalobu za ohováranie svojej osoby. Týka sa jeho exmanželky Amber Heard, ktorá ho v roku 2019 údajne ohovárala v magazíne Washington Post, keď o sebe hovorila ako o obeti domáceho násilia.

Ako sa hovorí, v núdzi spoznáš priateľa a Johnny Depp má kolegyne, ktoré naňho nedajú dopustiť. Winona Ryder a Penélope Cruz stoja obe za hercom, ktorý ešte v roku 2019 podal žalobu na svoju exmanželku Amber Heard. Medzi exmanželmi je to dosť napäté a nikto vlastne nevie, ako to v skutočnosti bolo. 

"Som si vedomá obvinení z násilia, ktoré verejne vyhlásila Johnnyho exmanželka Amber Heard. Nechcem nikoho nazývať klamárkou, ale z mojej skúsenosti s Johnnym je nemožné veriť takýmto hrozným obvineniam, keď ho poznáte tak ako ja," povedala Winona Ryder, ktorá už v roku 2016 o Johnnym povedala, že nikdy neprejavoval počas ich vzťahu známky násilníka. Ten sa začal v roku 1990 a skončil v roku 1993.  "Poznám ho ako naozaj dobrého, milujúceho a starostlivého chlapa, ktorý veľmi chráni ľudí, ktorých miluje," dodala. 

westernstarnews.com.au

Podobne sa vyjadruje aj Penélope Cruz, ktorá ho prvýkrát stretla, keď mala 19 rokov. "Ubehlo veľa rokov a nielenže som s ním nakrútila tri filmy, ale stále som s ním rátala ako so skvelým kamarátom. Stále som ohromená jeho láskavosťou,  brilantnou mysľou, talentom a zvláštnym zmyslom pre humor," povedala.

theblast.com

Amber sa k celej situácii momentálne nevyjadruje. S Johnnym spečatili svoju lásku v roku 2015. V máji 2016 podala žalobu za domáce násilie a žiadala o zákaz priblíženia. Johnny to všetko poprel a pár sa rozviedol v auguste toho istého roku. Amber od Johnnyho získala 7 miliónov dolárov, ktoré venovala charite. Obaja podpísali zmluvu, ktorá im zakazovala rozprávať o ich vzťahu verejne. Deppovi právnici žalujú Amber o 50 miliónov dolárov, nakoľko túto zmluvu porušila, keď vo Washington Post rozprávala o sexuálnom násilí. Meno Johnnyho Deppa však nespomenula.

Najčítanejšie