Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Akčná Wonder Woman je nielen krásna, ale aj veľmi nebezpečná!
Zdielať na

Akčná Wonder Woman je nielen krásna, ale aj veľmi nebezpečná!

Zdroj: Warner bros.

Už čoskoro, 2. júna, prichádza do kín neporaziteľná superhrdinka Wonder Woman. Herečka Gal Gadot ako hlavná postava v akčnom dobrodružstve pod režisérskou taktovkou Patty Jenkins okúzli a dvihne divákom adrenalín. Tak to aspoň naznačuje posledný trailer a tri mini televízne upútavky, ktoré štúdio Warner bros predstavilo nadšenému publiku.

Ešte predtým, ako sa z nej stala Wonder Woman, bola Dianou Prince, princeznou Amazonov. Trénovala, aby sa z nej stala nepremožiteľná bojovníčka a vychovávali ju v chatrči na Rajskom ostrove. Keď sa americký pilot zrúti so svojím lietadlom k pobrežiu ostrova a oznámi, že v okolitom svete zúri vojna, Diana opustí svoj domov v presvedčení, že dokáže túto hrozbu zastaviť. V boji po boku mužov Diana objaví svoju neuveriteľnú silu...a nájde svoj skutočný osud!

Warner bros.

Hrajú: Gal Gadot (Diana Prince), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Generálka Antiope), Danny Huston (Generál Ludendorff), Ewen Bremner (Charlie), Saïd Taghmaoui (Sameer), Elena Anaya (Maru), Connie Nielsen (Hyppolyta), Lucy Davis (Etta Candy) a ďalší

Warner bros.

Wonder Woman je takpovediac predskokankou ďalšej superhrdinovskej pecky: Justice League. Tá sa v kinách objaví 17. novembra!

Warner bros.

Posledný trailer k Wonder Woman bol predstavený 7. mája na MTV Movie&Video Awards:

Warner bros.

Upútavka č.1:

Upútavka č.2:

A ešte do tretice:

Najčítanejšie