Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Romantická komédia Šťastný nový rok mala premiéru v Prahe
Zdielať na

Romantická komédia Šťastný nový rok mala premiéru v Prahe

Zdroj: Be Well Media

Film prijali pozitívne aj u našich susedov.

Slovensko-česká vianočná komédia Šťastný nový rok má za sebou ďalšiu úspešnú premiéru. Do Slovanského domu v Prahe si ju spolu s pozvanými hosťami prišli pozrieť aj tvorcovia filmu a herci Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Milka Vášáryová, Anna Kadeřávková, Karolína Tkáčová, Nina Petrikovičová, Marek Majeský, Tomáš Maštalír a Petr Vaněk. 

Jiří Bartoška, Emília Vášáryová

Jiří Bartoška, Emília Vášáryová

Continental film

Pražskú premiéru si nenechala ujsť ani scenáristka a producentka filmu Adriana Kronerová. „Veľmi sa teším z toho, ako české publikum prijalo náš film. Ľudia v kine sa bavili a verím, že ten pocit radosti zo života, o ktorý nám hlavne išlo, sa nám aspoň na chvíľu podarilo preniesť aj na nich. A to je pri romantickej komédii asi to najdôležitejšie,“ uviedla po skončení filmu Kronerová.  

Šťastný nový rok

Šťastný nový rok

Be Well Media

Slávnostnej premiéry v Slovanskom dome sa zúčastnil aj obľúbený český herec a riaditeľ filmového festivalu v Karlových Varoch Jiří Bartoška, ktorý si vo filme zahral Štefana, stratenú lásku Heleny (Emília Vášáryová).

Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

Be Well Media

Hoci sa príbeh točí hlavne okolo štyroch hlavných hrdiniek v podaní Táni Pauhofovej, Antónie Liškovej, Gabiky Marcinkovej a Zuzany Norisovej, vzťah rokmi a vzdialenosťou odcudzenej dvojice, ktorú na plátne Bartoška s Vášáryovou stvárnili, patril k jednému z najemotívnejších.  

Táňa Pauhofová

Táňa Pauhofová

Be Well Media

Snímka režiséra Jakuba Kronera, ktorú si počas premiérového víkendu na Slovensku prišlo pozrieť viac ako 56-tisíc divákov, sa zaradila k slovenským kinohitom tohto roku. Pre Kronera, ktorý sa režisérsky podieľal na niekoľkých úspešných filmových projektoch, ide o prvú romantickú komédiu.

Do českých kín Šťastný nový rok uvedie spoločnosť Bontonfilm 26. decembra 2019.

Súvisiace články

Najčítanejšie