Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto je nová Anna zo Zeleného domu! Páči sa vám?
Zdielať na
Novinky

Toto je nová Anna zo Zeleného domu! Páči sa vám?

Zdroj: Instagram Anne the series

Seriál Anna zo Zeleného domu sa dočkal novej verzie! Hlavnú hrdinku si zahrala 15-ročná Amybeth McNulty. Ako sa tejto úlohy zhostila, zistíte z prvého traileru.

Amybeth McNulty

Amybeth McNulty

Instagram Anne the series

​15-ročná Amybeth McNulty má írsko-kanadské korene. „S Annou máme toho veľa spoločného. Rada spoznáva svet a je veľmi zvedavá. Dokáže byť veľmi divoká a odvážna, no zároveň aj láskavá a milujúca,“ prezradila mladá herečka. Čím viac budete toto dievča sledovať, tým viac zistíte, ako sa na túto postavu hodí. Nikoho asi neprekvapí, že je knihomoľom a v reálnom živote prečítala všetky knihy od autorky Anny zo Zeleného domu,  Lucy Maud Montgomery. Seriál by mal podľa dostupných informácií obsahovať dve série, z ktorých každá bude mať 8 častí.

Tu je prvý trailer!

McNulty vyhrala konkurz na túto úlohu spomedzi 1800 uchádzačiek! Určite jej pomohlo aj to, že už mala niečo za sebou. Aj keď má iba 15, zahrala si už niekoľko divadelných aj filmových postáv. Seriál, ktorý sa nakrúcal v Kanade, sa zameriava na obdobie, keď 11-ročná Anne Shirley príde do Zeleného domu a súrodenci Matthew a Marilla Cuthbertovci sú prekvapení, že prišlo dievča a nie chlapec. "Sústreďujem sa iba na prvú knižku a snažím sa do hĺbky preskúmať tínedžerské obdobie Anny,“ prezradila scenáristka seriálu, Moira Walley-Beckett.

Amybeth McNulty

Amybeth McNulty

Instagram Anne the serie

​O tom, či sa seriál bude vysielať aj u nás, vás budeme informovať.

Zdielať na

Najčítanejšie