Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Eddie Redmayne prezradil, čím prekvapil svoje deti: Toto ich sklamalo!
Zdielať na

Eddie Redmayne prezradil, čím prekvapil svoje deti: Toto ich sklamalo!

Zdroj: cheatsheet.com

Oscarový herec má na čom pracovať.

Eddie Redmayne je okrem skvelého herca určite aj skvelým otcom pre svoje dve deti - syna Lukea, ktorý má 4 roky a pre dcérku Iris, ktorá má 5 rokov. Svojho otca poznajú aj ako Newta Scamandera, čarodejníka zo známych filmov Fantastické zvery. 

Eddie priznal, že jeho deti sú doslova očarené jeho zázračnými schopnosťami. "Tento rok nastal moment, keď som sa cítil ako otec, ktorý sa hrá na čarodejníka a snažil som sa nahnať si nejaké dobré body u svojich detí. Dal som Iris, mojej dcére, prútik z filmu. Myslel som si, že je to celkom dobrý nápad a ona mi len bez záujmu poďakovala. Vrátil som sa o hodinu a zistil som, že môj prútik zabalila, dala na vrch hviezdičku a vyrobila si prútik pre vílu. Až potom bola nadšená," zasmial sa Eddie. 

news24.com

Tento 40-ročný herec sa tiež priznal, že mal problém vysvetliť svojmu synovi, že v skutočnosti nie je čarodejník. "Mal som morálnu dilemu. Mal som mu klamať alebo nie? Tak som mu povedal, že som čarodejník a urobil som nejaký trik s mincou, jediný trik, ktorý ovládam. Samozrejme, zistil, že to nie je to, čo vidí vo filme, pretože v traileri som nechal veci vybuchovať. Myslím si, že sa kamarátom v škôlke chválil, že to dokážem a trochu som ho sklamal," povedal Eddie. Možno, ak by synovi neklamal, predišiel by sklamaniu, no to už nezistíme. 

Nový film Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora prichádza do kín už 14. apríla.

Najčítanejšie