Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do kín prichádza najnechutenejší horor všetkých čias: The Onania Club vás šokuje!
Zdielať na

Do kín prichádza najnechutenejší horor všetkých čias: The Onania Club vás šokuje!

Zdroj: http://wegotthiscovered.com

Čo o ňom prezradil samotný režisér?

Potom, čo holandský režisér Tom Six dokončil trilógiu filmov o Ľudskej stonožke, zdá sa, že tento kontroverzný spisovateľ a režisér nezostal nič dlžný svojej povesti so snímkou The Onania Club. Tento film je údajne "jedným z najodpornejších, neľudských filmovým zážitkov všetkých čias". Či ho považujete za umeleckého provokatéra alebo autora odpadu, zdá sa, že s týmto novým filmom nemá záujem zmeniť váš názor.

http://wegotthiscovered.com

Vulgárny názov, symbol Venuše na plagáte a sugestívny slogan ("Poď a pozri sa, pozri sa a príď") signalizujú, že pôjde o horor plný sexu. Režisér tvrdí, že uvidíme mnoho silných ženských postáv.

Vzhľadom na režisérovu históriu filmov plných mučenia a sexu je ťažké uveriť, že sa rozhodol vo svojej novinke zobraziť tému feminizmu.

Tom Six nechce prezradiť veľa detailov, ale my už vieme, že sa príbeh bude odohrávať v Hollywoode. Či už Onania bude rovnako nechutná ako Ľudská stonožka, to sa ešte uvidí, no všetko tomu naznačuje. Už v minulosti tento koncept dobre fungoval a my si dodnes, aj po deviatych rokoch, pamätáme pocit, ktorý sme mali po vzhliadnutí tejto trilógie.

Či už samotný film bude stáť za všetok tento rozruch, to už je otázka budúcnosti. The Onania Club je pripravený na jesennú premiéru a tak máte niekoľko ďalších mesiacov na to, aby ste sa rozhodli, či si ho pozriete, alebo sa mu radšej vyhnete.

Najčítanejšie