Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tieto herečky počas nakrúcania ukrývali tehotenstvo: Ako sa im to podarilo?
Zdielať na

Tieto herečky počas nakrúcania ukrývali tehotenstvo: Ako sa im to podarilo?

Stáva sa to celkom bežne, že sa zmluva na film podpíše, no herečka otehotnie. Ak nie je možnosť výmeny, často sa to tvorcovia snažia zakryť najlepšie, ako vedia.

Julia Roberts v Dannyho dvanástke

Tento príbeh je celkom vtipný, pretože Julia v tomto filme hrala ženu, ktorá len predstierala, že je tehotná. V skutočnosti Julia tehotná bola a to rovno s dvojičkami.

brightside.me

Halle Berry vo filme X-Men: Posledný vzdor

Tehotenstvo počas nakrúcania tohto blockbusteru bolo prekvapením aj pre samotnú Halle. Režisér Bryan Singer urobil všetko pre to, aby tento fakt pred divákmi ukryl. Halle však dostala menej času vo filme a v bojových scénach ju nahradila kaskadérka.

brightside.me

​Cate Blanchett v Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky

Cate je naozaj výnimočná a nie len pre to, že je skvelá herečka. Keď bola tehotná po prvý raz, zistila to na pľaci filmu Charlotte Gray, druhýkrát to zistila pri nakrúcaní filmu Život pod vodou. To, že čaká tretie dieťa zistila pri nakrúcaní Indiana Jonesa. Hrala zápornú postavu, avšak zvládla nakrútiť všetky komplikované scény a dokonca ani nepotrebovala kaskadérku. 

brightside.me

​Penélope Cruz v Piráti z Karibiku: V neznámych vodách

Penélope sa v tomto filme objavila v skorom štádiu tehotenstva a napriek tomu, že na nej ešte nebolo nič vidieť, všetky jej zábery boli nakrútené ako detaily, aby si nikto nič nevšimol. Veľa jej scén sa nakrúcalo vo vode, ale aj napriek tomu tehotenstvo zvládla bez komplikácií. 

brightside.me

​Jodie Foster v Úkryte 

Jodie najprv v tomto filme hrať nemala, ale keď Nicole Kidman rolu odmietla, nakoniec si to rozmyslela. Počas nakrúcania zistila, že je tehotná. Jodie tvrdí, že to jej pomohlo zahrať túto úlohu ešte lepšie. Všetky scény, v ktorých by mohlo byť bruško vidieť, museli nakrútiť na začiatku nakrúcania. 

brightside.me

​Keira Knightley v Evereste 

Počas tehotenstva Keira pracovala na filme Everest, kde hrala tehotnú manželku jedného z horolezcov. Faktom však je, že Keira si svoje súkromie veľmi stráži a to, že tehotná je aj v skutočnosti, nielen vo filme, vedelo len niekoľko ľudí na pľaci. 

pinterest.com

​Gal Gadot vo Wonder Woman 

Gal ukrývala svoje tehotenstvo pred ľuďmi na pľaci a všetky kaskadérske kúsky robila ona. Po pár mesiacoch ju však zavolali prerobiť nejaké scénky a vtedy sa s tehotenstvom už priznať musela a bolo aj celkom zjavné. Gal musela nosiť špeciálny model kostýmu so zelenou látkou okolo jej brucha, ktoré sa v postprodukcii upravilo. 

brightside.me

Najčítanejšie