Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tieto herecké dvojice hrali zamilované páry tak dobre, že ich obsadili znova!
Zdielať na

Tieto herecké dvojice hrali zamilované páry tak dobre, že ich obsadili znova!

Poznáme herecké dvojice ako Ryan Gosling a Emma Stone či Kate Winslet a Leonardo DiCaprio, ktorým to na plátne jednoducho svedčí. Nie sú však jediní, ktorých sa to týka.

Jennifer Connelly a Russell Crowe

Prvýkrát sa Jennifer a Russell spolu stretli vo filme Čistá duša z roku 2001. Herečka pri tomto nakrúcaní stretla aj svojho budúceho manžela - Paula Bettanyho, s ktorým je doteraz. O 13 rokov neskôr sa Jennifer a Russell stretli pri nakrúcaní znova. Tentoraz išlo o film Noe. "Russell je niekto, kto vážne študuje materiály počas prípravného procesu a tak sme začali preskúmavať všetko spolu. Práca s mojím manželom je však stále lepšia," smiala sa Jennifer počas jedného rozhovoru. 

express.co.uk

Anne Hathaway a Jake Gyllenhaal

Jake naozaj miluje pracovať s Anne. V jednom rozhovore ju vychválil za to, že dokáže na plátno preniesť hneď niekoľko druhov lásky a to romantickú, rodinnú aj priateľskú. Anne je na druhej strane vďačná za Jakeovu podporu pri náročnej úvodnej scéne vo filme Láska a iné závislosti. Toto nakrúcanie údajne bolo celkom namáhavé, no stali sa z nich aj vďaka tomu priatelia na celý život.

hollywoodlife.com

Rachel McAdams a Owen Wilson

Rachel a Owen po prvý raz hrali pár vo filme Ako uloviť družičku. Vo filme od Woodyho Allena - Polnoc v Paríži, sa znova stretli a vznikol jeden z najkrajších filmov odohrávajúcich sa v tomto meste lásky. Počas tohto nakrúcania sa špekulovalo, že sú Rachel a Owen spolu, ale Rachel vtedy randila s niekým iným. 

popsugar.co.uk

Diane Lane a Richard Gere

Diane a Richard sa navzájom podporujú a obdivujú. Za 24 rokov sa spolu objavili v troch filmoch. Diane dokonca priznala, že cíti medzi ňou a Richardom chémiu a vďaka tomu filmy dopadli tak dobre. Spolu sa objavili vo filmoch Cotton Club, Neverná a Nečakaná láska.

pinterest.com

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Film Láska s rizikom sa nestretol s dobrými recenziami, dokonca získal 6 Zlatých malín. V tom období tento pár navyše zrušil aj svoje zásnuby, len jeden deň pred svadbou a Jennifer sa z rozchodu ťažko spamätávala. Rok po tom mal premiéru ich ďalší spoločný film, Otec na plný úväzok a ten už v kinách dopadol o niečo lepšie. Spolu si však dlho nezahrali. Jenniferina postava v prvých minútach zomrela. Odvtedy sa Jennifer a Ben v ničom spoločne neobjavili. 

mercurynews.com

Amy Adams a Christian Bale

Po filme Viceprezident Amy priznala, že v každej scéne v každom filme po Christianovi len kričí. Napriek tomu sa na túto dvojicu pozerá veľmi dobre a vidieť sme ich mohli aj vo filmoch Špinavý trik či Boxer. 

daily.social

Najčítanejšie