Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tieto herečky podstúpili pre svoje úlohy neskutočne ťažké tréningy! Ktorá makala najviac?
Zdielať na

Tieto herečky podstúpili pre svoje úlohy neskutočne ťažké tréningy! Ktorá makala najviac?

Aj ženy vedia poriadne zamakať vo fitku, ak chcú vyzerať vo filmoch ako fyzicky silné postavy. Tieto herečky na sebe dokázali neskutočne makať a dopadlo to viac, než dobre.

Emily Blunt 

Na hrane zajtrajška bol film, pre ktorý Emily Blunt podstúpila neskutočne ťažké tréningy. Jej hlavným cieľom bola sila a výdrž, čo v konečnom dôsledku na jej postave bolo aj vidieť. Počas nakrúcania pri niektorých scénach nosila vyše 30 kilové závažie a tak aj na obraze musela vyzerať, že je schopná v ňom robiť aj náročnejšie pohyby a nezraniť sa. Tak na sebe makala, že keď sa prvý deň na pľaci videla vo svojom kostýme, takmer sa rozplakala. 

brightside.me

Alicia Vikander 

Herečka sa na úlohu Lary Croft pripravovala 7 mesiacov. Jej tréner vytvoril špeciálny plán, ktorý bol veľmi podobný plánu profesionálnych atlétov a priznal, že bol ohúrený Aliciiným odhodlaním cvičiť. Disciplína, ktorú si vytvorila v baletnej škole sa vyplatila a jej tréningový plán pozostával z cvičenia s ťažkými váhami a to šesťkrát do týždňa, po stenách liezla dva alebo trikrát do týždňa a boxovala štyrikrát do týždňa. V podstate cvičila každý deň dvakrát. 

hollywoodreporter.com

Brie Larson

Brie naozaj nerada chodila do fitness centra a podľa jej slov radšej cvičila svoj mozog ako telo. Keď však dostala úlohu superhrdinky Captain Marvel, cvičila päťkrát do týždňa počas deviatich mesiacov a stala sa naozaj silnou. Každý jej tréning trval 4 hodiny. 

brightside.me

​Gal Gadot 

Gal mala k cvičeniu stále blízko, no pre úlohu Wonder Woman musela pribrať niekoľko kíl svalstva. Gal cvičila 6 mesiacov pred nakrúcaním až 6 hodín denne. "Bola som 2 hodiny vo fitku, 2 hodiny som nacvičovala bojovú choreografiu a 2 hodiny som jazdila na koni, čo bolo extrémne náročné," povedala. 

Brightside

Charlize Theron

Charlize sa tak dobre vytrénovala na úlohu agentky, že sa scenár menil, pretože si mohli dovoliť dať do neho ťažšie bojové scény, než pôvodne plánovali. Herečka dokonca zvládla nakrútiť bojovú choreografiu s 20 pohybmi na jeden záber a 98 % kaskadérskych kúskov robila ona sama. 

brightside.me

​Daisy Ridley 

Rola v Star Wars Daisy naozaj preslávila a aby mala čo najvytrénovanejšie telo, cvičila 5 dní do týždňa po 5 hodín. Do jej plánu patrilo lezenie, kickbox či dvíhanie ťažkých váh. Daisy dokonca priznala, že pred touto prípravou nikdy necvičila. 

brightside.me

Tessa Thompson 

Tessa pribrala vyše 7 kíl svalov a to vďaka tomu, že cvičila šesťkrát do týždňa. Jej tréner kontroloval aj kuchárov na pľaci filmu Thor: Ragnarok a dával pozor na to, aby Tessa jedla najmä zeleninu, petržlen, dostatok karbohydrátov a správne množstvo proteínov. 

brightside.me

Najčítanejšie