Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Príbeh ako z hororu: Herečka zo seriálu Krok za krokom zažila šok v priamom prenose!
Zdielať na

Príbeh ako z hororu: Herečka zo seriálu Krok za krokom zažila šok v priamom prenose!

Zdroj: tribpub.com

Nešlo o úplne príjemné prekvapenie.

Suzanne Somers je herečka známa najmä z populárneho seriálu Krok za krokom. V piatok nahrávala živé video pre svojich fanúšikov, keď sa zarzu stalo niečo nečakané. Do jej domu vstúpil takmer nahý muž. V dome bola vtedy so svojím manželom. 

Našťastie, jeden z fanúšikov, ktorý vysielanie sledoval, zavolal políciu po tom, čo počul, že jej neznámy muž povedal, že je sledovaný duchmi. Herečka, ktorá má 74 rokov práve prezentovala produkty organickej značky kozmetiky, keď došlo k tomuto nečakanému incidentu. Vo videu sa herečka opýtala svojho manžela, či je niekto v dome, pretože počula cudzí hlas. Herečka priznala, že po vysielaní čakala hostí a myslela si, že prišli skôr.

Keď Somers videla, že ide o neznámeho muža, zachovala pokoj. Ten jej ponúkol darček neznámeho pôvodu, ktorý odmietla. Muža sa opýtala, ako sa do domu dostal a povedala mu, že by tam nemal byť. Herečka sa pri tom pozrela aj do kamery a môže byť vďačná, že fanúšikovia pochopili, že to nie je súčasť vysielania.

"Nebojím sa vás," povedala mu. "Videl som predtým fotky tohto domu, neuvedomil som si, že niekomu patrí, ospravedlňujem sa," povedal muž. Suzanne ho poprosila, aby opustil jej dom. Povedala mu, že vyzerá milo, ale nemá tam čo robiť. Našťastie jej manžel napokon vyviedol neznámeho muža z ich domu. Suzanne ešte povedala fanúšikom, že video musí ukončiť a postarať sa o to, čo sa práve stalo. Priznala, že dôvod, prečo bola taká pokojná bolo práve to, že bola pred mnohými fanúšikmi a nechcela ich vydesiť. Musíme priznať, že to zvládla naozaj veľmi dobre. 

Najčítanejšie