Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čomu sa venujú herci z filmu 50 odtieňov sivej teraz? Nie každý pokračoval v hereckej kariére!
Zdielať na

Čomu sa venujú herci z filmu 50 odtieňov sivej teraz? Nie každý pokračoval v hereckej kariére!

Zdroj: gobankingrates.com

Snímka 50 odtieňov sivej mala premiéru pred šiestimi rokmi a ak vás zaujíma, čo robia herci z tohto filmu, pokračujte v čítaní ďalej.

Dakota Johnson 

Dakota hrala ženu, ktorá navždy ukradla srdce Christiana Greya. Po prvej časti 50 odtieňov sivej mala Dakota niekoľko príležitostí ukázať sa aj v iných rolách a to vo filmoch Black Mass: Špinavá dohoda, Oslnení slnkom či Ako byť single. Po ukončení romantickej trilógie si zahrala v ďalších skvelých filmoch Suspiria či Zlé časy v El Royale. Pripravuje filmy The Lost Daughter a Am I Ok?. Dakota už dlhší čas randí s frontmanom skupiny Coldplay, Chrisom Martinom. 

refinery29.com

Jamie Dornan

Darilo sa aj samotnému predstaviteľovi Christiana Greya. Objavil sa v novom prevedení Robina Hooda, romantickom filme Wild Mountain Thyme a hral aj v kriminálnom seriáli The Fall a televíznom filme My Dinner with Hervé. Len pred pár dňami vyšla novinka Barb and Star Go to Vista Del Mar, v ktorej sa tento sympatický herec tiež objavil. Uvidíme ho aj v historickej dráme Belfast. 

irishtimes.com

Eloise Mumford

Eloise hrala Anastasiinu spolubývajúcu a kamarátku, ktorá nakoniec skončila s Christianovým bratom Elliotom. Popri trilógii hrala v seriáli Chicago Fire, objavila sa aj v jednom z romantických filmov od Hallmarku a naposledy sme ju mohli vidieť v seriáli od Disney+ s názvom The Right Stuff. 

Pinterest

Luke Grimes

Luke, ktorý hral spomínaného Elliota, sa objavil počas svojej kariéry v mnohých vedľajších úlohách. Najznámejší je asi zo seriálu Yellowstone, ktorého štvrtá séria má mať premiéru v roku 2021. 

wideopencountry.com

Rita Ora 

Speváčka Rita Ora hrala Miu, Christianovu sestru. Rita sa objavila ešte v niekoľkých menších úlohách vo filmoch a objaví sa ako koučka v austrálskej verzii speváckej súťaže The Voice a tento rok by sa mala objaviť v snímke Twist. Je to pre ňu však zatiaľ posledný herecký projekt a pokračuje vo svojej speváckej kariére. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Marcia Gay Harden 

Táto oscarová herečka hrala Christianovu mamu a od konca trilógie hrala v množstve filmov a seriálov. Tešiť sa na ňu môžete vo filme Moxie, ktorý bude na Netflixe už čoskoro. 

IMDb

Kim Basinger 

Kim, z filmov 50 odtieňov sivej známa aj ako Elena Lincoln, je na svoj vek, 67 rokov, celkom aktívna na Instagrame a určite sa ju oplatí sledovať. Avšak od dokončenia trilógie už nikde nehrala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Basinger (@kim.basinger)

Najčítanejšie