Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Láska ide cez kostýmy: Lady Gaga si vo filme takto uctila najdôležitejšiu ženu svojho života!
Zdielať na

Láska ide cez kostýmy: Lady Gaga si vo filme takto uctila najdôležitejšiu ženu svojho života!

Zdroj: screenrant.com

Film Klan Gucci bude v kinách od 25. novembra. Pripravte sa na poriadnu drámu!

Slávna speváčka a herečka Lady Gaga nás očarí v novej úlohe. Jej postava bola módnou ikonou a vieme, že Gaga má tiež blízko k móde. Kostýmová dizajnérka Janty Yates sa spolu s Gagou dohodli, že okrem napodobňovania Patrizii Reggiani sa budú snažiť napodobniť aj štýl Cynthie Germanotty,  mamy Lady Gaga.

Yates vytvorila pre tento film približne 1000 kostýmov, vrátane 55 pre Adama Drivera, ktorý hrá Mauricia Gucciho. Z tohto čísla si Gaga ukrojila 75-100 kostýmov. Mnoho kúskov pochádzalo z osobných zbierok Gucciho archívov, teda ide o skutočné vintage kúsky. Práca kostymérov začala mesiace pred skutočným nakrúcaním a skúšky šiat prebiehali cez Zoom, čo určite bolo nesmierne náročné. "Nakupovali sme na eBay, mali sme prístup k šatníku Lady Gagy, ktorý je neskutočný. Nevzali sme veľa, ale bola po celý čas veľmi milá, štedrá a nápomocná. Veľmi sa do toho ponorila," potvrdila Yates. 

"Povedala mi, že chce vyzerať ako jej matka. Jej mama je elegantná Talianka, ktorá sa vyoblieka aj keď ide len do obchodu. Má vkus a Gaga chcela vyzerať ako ona," dodala Janty Yates. Vyskladať šatník pre také hviezdy, aké sa objavia v tomto filme, bolo určite náročné, no už z traileru vieme povedať, že sa bude na čo pozerať. 

Najčítanejšie