Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Výška im znepríjemňuje život: Tieto herečky to pre svoje centimetre nemali ľahké!
Zdielať na

Výška im znepríjemňuje život: Tieto herečky to pre svoje centimetre nemali ľahké!

Vysoké herečky to v Hollywoode nemajú jednoduché. Hovoria o tom otvorene a mnohé ženy sa s nimi určite vedia stotožniť.

Gwendoline Christie

Úžasná herečka Gwendoline Christie meria 190 cm, čo je nadpriemer pre bežnú ženu. Hoci má Gwendoline za sebou mnoho úloh, medzi ktorými je aj postava vo fenoméne Hra o tróny, len prednedávnom priznala, že sa v úlohe cítila krásna po prvý raz. Bolo to vďaka seriálu Wednesday. "Hovorili mi, že jednoducho pre to, že vyzerám nezvyčajne, pravdepodobne nikdy nebudem môcť pracovať vo svete televízie a filmu," povedala 44-ročná herečka, ktorá všetkým dokázala, že to nie je pravda. 

bhpioneer.com

Elizabeth Debicki

Austrálska herečka kedysi pracovala ako modelka a jej 190 cm boli výhodou. Avšak, keď prišla do sveta filmu, zažila inú skúsenosť. Bola obsadzovaná priam až do mimozemských úloh až do roku 2018, keď vo filme Vdovy hrala obyčajnú osobu. "Bolo to pre mňa krásne, hrať obyčajnú a normálnu osobu. Myslím tým, že som hrala ženu v domácnosti, niekoho, kto je mladý a pochádza z nižšej sociálnej vrstvy. Predtým som veľmi nemala šancu hrať podobné postavy," povedala. 

Vanity Fair

​Nicole Kidman 

Nicole patrí medzi najúspešnejšie herečky a objavila sa v mnohých filmoch, seriáloch a na obálkach časopisov. Pre svoju výšku však trpela najmä, keď bola mladšia. "Keď som bola tínedžerka, nemohla som hrať, bála som sa a cítila sa neisto, pretože som bola príliš vysoká. Mala som 178 cm, už keď som mala 13 rokov," priznala. 

IG/blakelively

Blake Lively

Blake priznala, že kedysi si pre svoju výšku vyslúžila poriadny výsmech od spolužiakov. Aj vďaka tomu sa 178 cm vysoká Blake vyjadruje na sociálnych sieťach k téme akceptácie rôznych tiel. 

IG/blakelively

Geena Davis

Aj táto herečka začala svoju kariéru v modelingu a rovnako, ako jej vysoké kolegyne priznala, že sa cítila neisto práve pre výšku. "Bola som vysoká už ako malé dieťa. Stále som bola najvyššia v celej triede, či už medzi dievčatami alebo chlapcami. Nechcela som vynikať. Hoci sa mi nesmiali, cítila som, že na mňa deti pozerajú inak. Nezapadala som," prezradila 183 cm vysoká Geena. 

people.com

Najčítanejšie