Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Tieto filmové klišé nemajú nič spoločné s realitou! Prekáža to aj vám?
Zdielať na

Tieto filmové klišé nemajú nič spoločné s realitou! Prekáža to aj vám?

Zdroj: brightside.me

Všímate si vo filmoch často nelogické momenty? Niektorí ľudia áno. Pozrite sa na tie najčastejšie.

Káva do postele 

Nádherné, no nepraktické gesto, keď vám niekto prinesie kávu do postele, filmári milujú. Kedy ste však po prebudení pili kávu priamo v posteli? Ide o viac-menej nereálnu predstavu, ktorú vo filmoch často vidíme. 

brightside.me

V obchode je stále všetko dokonalo čerstvé a doplnené 

Kedy ste naposledy boli v obchode a našli ste tam všetko, čo ste hľadali? Či už ide o potraviny alebo oblečenie, vo filmoch majú stále všetko na sklade.

Hluk nikoho neobmedzuje 

Ak ste niekedy boli na koncerte či party určite viete, že pre hluk nepočujete vlastného slova. V skutočnosti po sebe ľudia v týchto situáciách kričia alebo sa nerozprávajú vôbec. Vo filme s tým však nemajú problém.

brightside.me

​Ranné vtáčatá 

Čo všetko stíhate hneď potom, ako vstanete? Ľudia vo filmoch stíhajú beh, sprchu, raňajky a dokonca aj rozhovor s rodinou. Často je však realita úplne iná. 

Perfektne upravení obyčajní ľudia

Idea obyčajného človeka je vo filme stále veľmi skreslená. Väčšina ľudí vo filmoch vyzerá až príliš dobre. Samozrejme, mnoho hercov a herečiek je príťažlivých, avšak realita v bežnom živote vyzerá inak. 

brightside.me

​Nerealistické rany 

Na perfektných telách nemôžu byť príliš škaredé rany. Ak sa aj hrdina zraní, príjemne vyzerajúca jazva vznikne takmer v momente, keď sa zastaví krvácanie.  

brightside.me

​Vtieraví novinári 

Nezáleží na tom, v akom malom meste sa film odohráva, novinárov príde pre kauzu či súd stále toľko, ako by sa tam mala objaviť nejaká celebrita. 

brightside.me

Najčítanejšie