Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tieto herečky otvorene o svojej voľbe nemať deti: Aké na to majú dôvody?
Zdielať na

Tieto herečky otvorene o svojej voľbe nemať deti: Aké na to majú dôvody?

Zdroj: Profimedia

Rozhodnutie byť či nebyť matkou je na každej žene.

Renée Zellweger

"Materstvo pre mňa nikdy nebolo ambíciou. Nemyslím si, že by som to mala rada. Nikdy som od seba nemala očakávania, že by som v 19-tke musela urobiť to, a kým budem mať 25, tak musím urobiť hento. Prijímam veci tak, ako prichádzajú a keď sa veci stanú, všetko bude dobré. Chcem byť nezávislá a vedieť sa postarať sama o seba," povedala Renée o svojej voľbe. 

www.elle.com

Tracee Ellis Ross

"Neustále si kladiem otázky, pripomínam si, či som urobila rozhodnutie pre seba alebo pre niekoho iného. Manžel a deti sú očakávaním niečoho, čo sa má v istom bode života stať. A ja som toho názoru, že už aj tak existuje veľa bábätiek a nie je práve problém, že je nás už príliš veľa? Niekto by mal pracovať na tom, aby bol svet lepším miestom a jednoducho byť šťastným," tvrdí Tracee. 

www.elle.com

Helen Mirren

"Bolo to mojím poslaním. Stále som čakala, kedy začnem myslieť na to, že by sa to mohlo stať, ale nikdy sa to nestalo a nikdy mi nezáležalo na tom, čo si ľudia myslia," povedala ešte v roku 2013 známa herečka o dôvode, prečo sa rozhodla nemať deti. 

Profimedia

Kim Cattrall

"Mám rada deti, ale nie na dlhý čas. Myslím si, že sú rozkošné a zábavné a milé a potom z nich mám bolesti hlavy," zasmiala sa Kim. 
Kim Cattrall

Profimedia

Allison Janney

"Myslím si, že ak by som našla správneho muža v správnom čase a chcela by som práve vtedy deti, tak by som ich s tým správnym partnerom mala. Nikdy som si nebola istá, že chcem mať deti a radšej budem ľutovať, že deti nemám, než by som mala ľutovať, že ich mám," povedala Allison v talkshow u Drew Barrymore. 

SITA

Najčítanejšie