Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mladý Willy Wonka bude v našich kinách ešte tento rok: Bude Timothée Chalamet lepší ako Johnny Depp?
Zdielať na

Mladý Willy Wonka bude v našich kinách ešte tento rok: Bude Timothée Chalamet lepší ako Johnny Depp?

Zdroj: ew.com

Trailer k filmu ukázal, čo môžeme od režiséra Paddingtona čakať.

Príbeh filmu Wonka bude situovaný do začiatkov najznámejšieho výrobcu čokolády všetkých čias. Hoci je len vymyslený, Willyho Wonku pozná každý. Tentoraz ho bude hrať mladý herec Timothée Chalamet, ktorý bude mať po boku skutočné filmové legendy. Medzi nimi budú napríklad Hugh Grant v úlohe Oompa Loompu alebo Olivia Colman, ktorá by si mala zahrať zápornú postavu. 

Režisér Paul King pre magazín EW exkluzívne prezradil, že obsadiť Hugha Granta do spomínanej úlohy bolo až bizarne priame. "Čítal som knihu Charlie a továreň na čokoládu, v ktorej majú Oompa Loompovia neskutočne dlhé piesne. Sú naozaj vtipní, ale zároveň sarkastickí a odsudzovační. Keď som rozmýšľal ako znejú a ako by mohli rozprávať, aké je ich správanie, spomenul som si na múdrosť, sarkazmus a jemný narcizmus, ktoré vyžarujú. Bude to znieť hrozne, ale na um mi prišiel Hughov hlas. Skúsil som to a poslal som mu krátky mail a on súhlasil. Je to génius. Pustil sa do toho a bol v tej úlohe ako ryba vo vode. Je to, samozrejme, dlhý proces premeniť Hugha do 45 centimetrovej postavy, ale urobil pre to všetko a bol briliantný. Bol na pľaci s Timothéem. Hrali spolu neskutočne a improvizovali a myslím si, že spolu majú aj vo filme úžasný vzťah. Je úplne jasné, kto tomu šéfuje a nie je to Willy," prezradil King. 

ew.com

Wonka bude obsahovať aj niekoľko muzikálových čísiel a bude pôsobiť ako dielo, ktoré bude mať bližšie k originálnemu filmu z roku 1971. Snímka bude v kinách už v decembri. 

Najčítanejšie