Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Takéto telo jej závidia mnohé! Odvážna herečka na nových fotkách poriadne provokuje!
Zdielať na

Takéto telo jej závidia mnohé! Odvážna herečka na nových fotkách poriadne provokuje!

Zdroj: Instagram

Má 37 rokov, no telo dvadstiatničky.

Herečka Megan Fox na sociálnej sieti zdieľala odvážne fotky, na ktorých pózuje na strome. "Les je môj najstarší priateľ," napísala k fotke. Jej fanúšikovia samozrejme chválou na fotografiu nešetrili. 

"Ak by takto vyzeralo divoké zviera, nechal by som ho, nech ma dobyje," napísal pod fotku Meganin snúbenec Machine Gun Kelly. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Zaujíma vás, ako sa Megan udržiava v takej dobrej forme? Herečka priznala, že bojuje s niečím, čo sa v angličtine volá "body dysmorphia", čo je vnímanie svojho tela úplne inak, než reálne vyzerá. Megan bojuje s pocitmi neistoty, ktoré ju každodenne obmedzujú. "Môžeme sa na niekoho pozrieť a pomyslieť si, že tá osoba je nádherná a jej život musí byť vďaka tomu ľahký. Väčšina ľudí sa však takto nevidí a nepociťuje to," povedala Megan. Tá sa pre Sports Illustrated vyjadrila, že ju viac zaujíma jej aura. "Mám dúhovú auru a je to špeciálne," dodala. 

Megan v minulosti prezradila, že jej cvičenie spočíva najmä v kruhovom tréningu a dvakrát do týždňa si dopraje naozaj vysoko intenzívny tréning. Kedysi spolupracovala so známym osobným trénerom Harleym Pasternakom, ktorý trvá na tom, aby jeho zverenci dodržiavali 12-tisíc krokov denne. Megan taktiež už dlhú dobu nepije alkohol a dodržiava prísny stravovací režim. "Nedám si ani pohár vína. Nefajčím. Nepijem kávu. Som veľmi striktná, čo sa môjho stravovania týka a nikdy ho neporuším," povedala. Nedá sa povedať, že by túto disciplínu nebolo vidieť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Najčítanejšie