Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nervózny a opatrný: Christopher Nolan priznal, ako prebiehalo jeho prvé nakrúcanie sexuálnej scény!
Zdielať na

Nervózny a opatrný: Christopher Nolan priznal, ako prebiehalo jeho prvé nakrúcanie sexuálnej scény!

Zdroj: people.com

Hoci má režisér Christopher Nolan na konte mnoho filmov, až doteraz ste nemali možnosť v žiadnom z nich vidieť intímnu sexuálnu scénu. To sa s premiérou Oppenheimera zmenilo.

Christopher Nolan cítil, že sexuálne scény budú pre jeho nový film potrebné. 52-ročný režisér prezradil, prečo boli pre príbeh scény s J. Robertom Oppenheimerom, ktorého hral Cillian Murphy a Jean Tatlock, ktorú hrá Florence Pugh, extrémne dôležité. 

Christopher Nolan

people.com

"Kedykoľvek sa donútite pracovať v sférach, v ktorých ste dovtedy nepracovali, mali by ste byť primerane nervózni a vhodne opatrní a všetko by malo byť naplánované a pripravené," povedal Nolan k spomínaným scénam. Film sa zameriava na Oppenheimerov profesionálny život, jeho úspechy aj problémy, a s tým súvisia aj jeho romantické vzťahy. Známy fyzik mal počas manželstva niekoľko afér a tejto téme sa životopisný film nevyhol. 

"Keď sa pozriete na Oppenheiemerov život a jeho príbeh, tento aspekt jeho života, jeho sexuality a jeho zaobchádzania so ženami, jeho šarm, to všetko je veľmi dôležité v jeho príbehu," priznal Nolan. Oppenheimerov život veľmi ovplyvnil jeho vzťah so spomínanou Jean Tatlock a následky tejto aféry ho sprevádzali už po celý život. "Bolo veľmi dôležité pochopiť ich vzťah a skutočne sa pozrieť, čo sa tam dialo a pochopiť to, nehanbiť sa za to a nerobiť to len v náznakoch. Snažili sme sa byť intímni, snažili sme sa tam byť s nimi a plne pochopit vzťah, ktorý bol pre Oppenheimera taký dôležitý," dodal. 

people.com

"Stretol som sa s Florence a hneď som cítil kreatívne spojenie. Cítil som, že je niekým, kto dokáže priniesť Jean Tatlock k životu a diváci pochopia dôležitosť tejto postavy v Oppenheimerovom živote," dokončil Nolan. 

Film Oppenheimer je práve v kinách. 

Najčítanejšie