Polojasno
20°
Bratislava
Do kín mieri komédia podľa knižného bestselleru: Podarí sa slobodnej matke nájsť novú lásku?
Zdielať na

Do kín mieri komédia podľa knižného bestselleru: Podarí sa slobodnej matke nájsť novú lásku?

Tvorcovia romantickej komédie Ako prežiť svojho muža, ktorá vznikla na základe bestselleru Jany Bernáškovej, uviedli prvý trailer a plagát k filmu.

Jana Bernášková je autorkou knihy Ako prežiť svojho muža a v pripravovanom rovnomennom filme si zahrá aj hlavnú úlohu. Film vzniká pod režisérskou taktovkou Rudolfa Merknera a v kinách bude od 9. novembra. 

Bontonfilm

"Rudo Merkner už prišiel s konkrétnym nápadom, ako by si plagát predstavoval. Jeho víziu som sa snažil zachovať, len sme koncepciu plagátu nakoniec trochu zjednodušili, aby mal vizuál väčší reklamný potenciál," hovorí Tomáš Třeštík, fotograf oficiálneho filmového plagátu. "S Rudom Merknerem som chodil do školy na FAMU a Janu poznám tiež veľmi dobre. Len s Marekom Němcom som sa zoznámil až tu v ateliéri. Veľmi rád však spoznávam nových ľudí. Je to vlastne to, čo ma na fotení baví najviac. Tá práca s ľuďmi. To spoločné hľadanie správneho výrazu, naladenie sa na seba a dohadovanie sa k vzájomnému konsenzu," dodáva uznávaný fotograf. 

Bontonfilm

Komédia Ako prežiť svojho muža rozpráva príbeh mladej herečky Lucie (Jana Bernášková), ktorá sa po materskej dovolenke snaží vrátiť do práce, ale prenasledujú ju klasické problémy slobodných matiek a zároveň sa zamotáva do bláznivých situácií pri hľadaní novej lásky. Hlavnú hrdinku na jej neľahkej životnej ceste sprevádzajú uletené extrovertné kamarátky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a jej zhmotnený vnútorný hlas Šedivka (Ivana Chýlková), s ktorou má veľmi komplikovaný vzťah. Koľko mužov musíte v živote stretnúť, kým natrafíte na toho pravého?

TRAILER:

Vo filme ďalej hrajú Roman Zach, Marek Němec, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková, Hana Vagnerová, Sára Rychlíková, Václav Vašák, Jordan Haj, Jiří Krampol, Jiří Ployhar, ako aj slovenské herečky Alžbeta Stanková, Vlastina Svátková či Andrea Růžičková.

Najčítanejšie