Skoro jasno
21°
Bratislava
Chcel som naše manželstvo zachrániť: Joe Jonas prezradil dôvod rozvodu a mnohí ostali prekvapení!
Zdielať na

Chcel som naše manželstvo zachrániť: Joe Jonas prezradil dôvod rozvodu a mnohí ostali prekvapení!

Zdroj: hola.com

Údajne nešťastný Joe Jonas robil všetko preto, aby mu vzťah s herečkou Sophie Turner vydržal.

"Rozvod bol pre Joea posledným riešením. Nikdy nechcel rozdeliť svoju rodinu, ale musel urobiť to, o čom si myslel, že je najlepšie pre jeho dcéry," povedal blízky zdroj pre portál Page Six. Údajný dôvod rozvodu je viac, než zaujímavý. 

Spevákovi skupiny Jonas Brothers malo prekážať, že jeho o 7 rokov mladšia manželka miluje party život, zatiaľ čo on preferoval pokoj a rodinnú atmosféru. "Joe bol nešťastný, že domov nie je domovom a pravdou je, že on a Sophie mali problémy už celý tento rok. Nabaľovalo sa to a Joe nakoniec prišiel do bodu, kedy sa cítil unavený zo skúšania všetkých možností na záchranu ich manželstva. Ona má rada party, on je rád doma. Majú veľmi odlišné životné štýly," pokračoval zdroj. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Pár údajne žije oddelene už niekoľko mesiacov. Ohľadom starostlivosti o ich trojročnú a ročnú dcéru ešte nemajú vyriešené detaily, nakoľko sa konečné rozhodnutie, podať žiadosť o rozvod, zvrtlo celkom rýchlo. Deti sú v poslednej dobe najmä s Joeom, keďže Sophie momentálne pracuje v Británii. Napriek tomu, že sa pár rozvádza, neočakáva sa na súde veľký boj o peniaze či starostlivosť o deti, nakoľko podpísali predmanželskú zmluvu, v ktorej je jasne zadefinované, ako postupovať v prípade rozvodu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

"Po štyroch nádherných rokoch manželstva sme sa spoločne rozhodli priateľsky ukončiť náš vzťah. Existuje veľa špekulatívnych príbehov prečo to tak je, ale verte, že toto je naozaj obojstranné rozhodnutie a úprimne dúfame, že všetci dokážu rešpektovať naše priania o súkromie pre nás a naše deti," stojí v spoločnom vyhlásení Joea a Sophie, ktoré vydali pár dní po tom, čo sa prvýkrát začalo hovoriť, že Joe kontaktoval rozvodového právnika. 

Najčítanejšie