Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Detektív Monk sa vracia: Takto po rokoch vyzerajú jeho kolegovia!
Zdielať na

Detektív Monk sa vracia: Takto po rokoch vyzerajú jeho kolegovia!

Zdroj: ew.com

Adrian Monk prichádza vo veľkom štýle. Vo filme vyrieši svoj posledný prípad.

Seriál Monk sa v USA vysielal od roku 2002 do roku 2009. Stal sa nesmierne obľúbeným a preto sa nemôžeme čudovať, že sa mnoho fanúšikov teší, že sa tento detektív vracia. 

"Monk bol veľkou súčasťou môjho života a za posledných 10 či 12 rokov to bola postava, na ktorú som v mojej kariére najpyšnejší. Dúfal som, že dostanem šancu vrátiť sa k nemu tak, ako sa zvykneme vracať k starým priateľom," povedal tvorca seriálu Andy Breckman. "Počas lockdownu sa ma každý pýtal, ako by na pandémiu reagoval Monk," priznal Breckman. Tvorca nazval herca Tonyho Shalhouba srdcom a dušou franšízy. Našťastie aj herec bol otvorený pokračovaniu a tak všetko do seba zapadlo. 

ew.com

V posledných epizódach seriálu v roku 2009 sa vyšetrila vražda Trudy, Monkovej ženy. Po jej vyšetrení sa vylepšil Monkov stav s OCD. Avšak Breckman povedal, že pandémia OCD Monka znova zhoršila a aj na to sa film zameria. "Monk bude na naozaj tmavom mieste a je tam, kde bol. Chce sa z toho vyhrabať emocionálne," hovorí Breckman. Príbeh filmu bude o vražde snúbenca Molly, ktorá je Monkovou asistentkou. Prípad sa tak spojí s niekým, kto mu je naozaj blízky. "Keď sa ma niekto opýta o čom bol seriál, stále bol o strate. Najprv sa Monk musel vysporiadať so stratou svojej milovanej manželky, Trudy.  A tú sme vyriešili vo finále seriálu. Film predstavuje Monka opäť v emocionálne ťažkej situácii a musí jej čeliť. Znova sme našli výzvu pre tohto chlapa," dodal Breckman. 

ew.com

Vo filme uvidíme aj známe tváre a okrem Monka a Molly uvidíme aj jeho ďalšiu asistentku Natalie Teeger, Stottlemeyera či Randyho Dishera. Hoci má film podtitul "Posledný prípad", Breckman už má nápady, ako by mohol Monkov príbeh pokračovať. Film Monk bude mať premiéru v decembri na streamingovej službe Peacock. 

Najčítanejšie