Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Do kín mieri nová romantická komédia Ako prežiť svojho muža: Ako zvládala hlavná aktérka nakrúcanie odvážnych milostných scén?
Zdielať na

Do kín mieri nová romantická komédia Ako prežiť svojho muža: Ako zvládala hlavná aktérka nakrúcanie odvážnych milostných scén?

Zdroj: Bontonfilm

Už 9. novembra vtrhne do českých a slovenských kín film Ako prežiť svojho muža. Film je nakrútený podľa knižnej predlohy od Jany Bernáškovej. Táto autorka si dokonca vo filme zahrala aj hlavnú úlohu. V snímke uvidíte aj známe české tváre ako Ivanu Chýlkovú, Mareka Němca, Romana Zacha, Mahulenu Bočanovú, Jitku Sedláčkovú či Pavlu Dostálovú

Film rozpráva príbeh mladej herečky Lucie, ktorá sa po materskej dovolenke snaží vrátiť do práce, ale stretáva sa s klasickými starosťami slobodných matiek a súčasne sa zamotáva do bláznivých situácií pri hľadaní novej lásky. K láske patrí aj erotika a tak sa v novej komédii dočkáte aj odvážnejších milostných scén.

 "Nikdy predtým som žiadne erotické scény netočila. Vo filme ich mám celkovo štyri s tromi mužmi a každá z nich je podaná inak. Jedna je komediálna, druhá divoká a potom sú tu dve scény skôr nežnejšieho charakteru. A tieto scény boli z pohľadu herectva najťažšie. Môže to znieť zvláštne, ale zahrať milostný akt plný nehy je dosť náročné. S režisérom a mojimi hereckými partnermi sme sa na to na skúškach vopred pripravili. Všetci sme vedeli, do čoho ideme. Pri nakrúcaní týchto obrazov sa nakoniec najviac hanbili "moji filmoví chlapi". Stále mali tendenciu ospravedlňovať sa režisérovi. Ale on ich stále uistil, že je všetko v poriadku a naopak, ešte ich inštruoval, ako ma majú ako filmoví milenci objať," popisuje hlavná predstaviteľka Jana Bernášková. Hlavnú hrdinku na jej neľahkej životnej ceste sprevádzajú jej extrovertné kamarátky a jej zhmotnený vnútorný hlas Šedivka, ktorá Lucii radí. 

Bontonfilm

Pozrite si trailer k filmu. 

Najčítanejšie