Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Kto by nechcel Channinga Tatuma za zaťa? Celebritný otec zo svadby nadšený nie je!
Zdielať na

Kto by nechcel Channinga Tatuma za zaťa? Celebritný otec zo svadby nadšený nie je!

Zdroj: Profimedia

Channing Tatum je zasnúbený s herečkou Zoë Kravitz po dvoch rokoch randenia.

​Zásnuby sú veľká vec a s párom sa určite tešia aj blízki a medzi nimi aj rodinní príslušníci. Herec Channing Tatum a Zoë Kravitz prežívajú toto krásne obdobie, avšak zdá sa, že obavy z ich vzťahu má niekto, komu na Zoë veľmi záleží. Ide o jej otca, známeho speváka Lennyho Kravitza. 

people.com

Lenny sa údajne bojí o svoju 34-ročnú dcéru. "Berie si jedného z najznámejších hercov na svete a čaká ju určite stresujúce obdobie. Lenny má Channinga celkom rád, ale hovorí Zoë, že by so svadbou mali ešte počkať, namiesto toho, aby sa bezhlavo pustila do ďalšieho manželstva," povedal zdroj pre portál Radar Online. Zoë začala s Channingom randiť len pár mesiacov po tom, ako jej skončilo po 18. mesiacoch manželstvo s Karlom Glusmanom. Channing sa rozviedol ešte v roku 2018 po deviatich rokoch. S exmanželkou Jennou Dewan majú dcérku Everly, ktorá má 10 rokov. 

people.com

Zoë a Channing sa spolu zoznámili pri nakrúcaní filmu Pussy Island, ktorý je Zoëiným režisérskym debutom. Hoci si súkromie strážia, sú momentálne jedným z najsledovanejších párov v Hollywoode. "Zoë vie, že jej otec chce pre ňu len to najlepšie, ale musí nasledovať svoje srdce a to patrí Channingovi," dodal zdroj. Čo si myslíte, chce Lenny dcéru len ochrániť alebo je za tým aj niečo iné? Možno sa to nikdy nedozvieme, ale na svadbu tohto hviezdneho páru sa určite tešíme. 

Najčítanejšie