Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jamie Dornan prehovoril o tom, čo nepríjemné mu priniesla sláva: Takto stalker ohrozil jeho rodinu!
Zdielať na

Jamie Dornan prehovoril o tom, čo nepríjemné mu priniesla sláva: Takto stalker ohrozil jeho rodinu!

Zdroj: Facebook

Sláva a peniaze môžu byť príjemné, no niekedy prinášajú aj situácie, pri ktorých tuhne krv v žilách.

Posledné roky sa drží skôr mimo svetiel reflektorov a zameriava sa na menšie, alternatívnejšie snímky. Jamie Dornan sa stále vyrovnáva so slávou, ktorú mu priniesla trilógia Päťdesiat odtieňov sivej. Dnes 41-ročný herec si kedysi zahral miliardára Christiana Greya, ktorého sexuálne chúťky sú tak trochu netradičné. A práve to otvorilo niekoľko tabuizovaných tém, najmä medzi fanúšičkami. 

TV JOJ

V rozhovore pre britský The Independent prezradil, že pre slávu zažil aj niekoľko nepríjemných momentov s fanúšikmi. "Stal som sa súčasťou incidentov, ktoré ovplyvnili aj moju rodinu. Prenasledoval ma jeden stalker, bolo to ešte pred covidom. Bolo to extrémne strašidelné. Zjavil sa pred mojim domom, keď tam boli aj moje deti. Nebolo to príjemné. Čím viac sa viem tomu vyhnúť, tým lepšie pre mňa a moju rodinu," povedal. Jamie sa tiež vyjadril ku konšpiráciám, že počas nakrúcania filmov mal s kolegyňou Dakotou Johnson tajný vzťah, napriek tomu, že je  od roku 2013 ženatý s Ameliou Warner a majú spolu tri deti. "Snažil som sa postaviť stenu medzi mnou a fanúšikmi, aby som ich nepustil do svojho súkromia. Som v tom veľmi dobrý, neovplyvňuje ma to a čo je dôležitejšie, ani moju rodinu," dodal. Jamie si kedysi zarábal na živobytie aj ako model a tak si v minulosti myslel, že je vhodný najmä na postavy, akými bol Christian Grey. Ukázalo sa však, že nemal pravdu a svoj herecký talent dokázal v rôznych iných snímkach. Naposledy to bol kritikmi ospevovaný film Belfast, čo bol dôkazom toho, že Jamie je viac, než len stereotypný fešák. 

vouge.com

"Už nič nebude také, ako keď som robil Päťdesiat odtieňov. Bolo to veľmi špecifické, najmä preto, že sa to zameriavalo na sex. Samozrejme, sú tu aj ďalšie filmy, ktoré so sebou prinášajú takýto šialený drobnohľad, ako napríklad superhrdinské filmy, alebo James Bond a podobné veci. Doteraz som sa takýmto sračkám celkom vyhýbal," povedal tvrdo Jamie, ktorý však pripúšťa, že keby sa mu naskytla príležitosť na podobný blockbuster, možno by ju neodmietol. Momentálne je však spokojný so statusom, ktorý v Hollywoode má. "Po väčšinu času môžem žiť celkom normálnym životom. Môžem cestovať metrom a to je super. Som ambíciózny človek a neobsedím na jednom mieste, ale za posledných 10 rokov som si uvedomil, že nechcem byť stále na vrchole. To ma už nezaujíma. Som šťastný tak, ako som na tom teraz, jedného dňa zmiznem a budem hrať golf až do konca svojho života," zasmial sa na záver. 

Najčítanejšie