Polojasno
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ste zmätení z ukončenia filmu Súperi? Režisér vysvetľuje, ako to vlastne bolo!
Zdielať na

Ste zmätení z ukončenia filmu Súperi? Režisér vysvetľuje, ako to vlastne bolo!

Zdroj: Continental film

Novinka Súperi je práve teraz v kinách. Je to jeden z najsexy filmov, aké tu tento rok budeme mať.

Ak ste film ešte nevideli, možno bude najlepšie, ak článok nebudete čítať ďalej, obsahuje spoiler. Snímka Súperi režiséra Lucu Guadagnina na konci potrápila mnohých divákov. Vo filme hrajú hlavné postavy Zendaya, Mike Faist a Josh O'Connor, medzi ktorými vznikol zamotaný ľúbostný trojuholník. Súperi získali veľa pozitívnych recenzií a momentálne vládnu svetovým rebríčkom v predaji lístkov. 

USA Today

Koniec však neprezrádza, kto vyhral najdôležitejší zápas v životoch Arta a Patricka. Film končí pri tom, ako Art narazil do Patricka počas rozhodujúcich momentov ich hry. Počas toho Tashi vykríkne a prichádzajú záverečné titulky. Celý film buduje napätie okolo tohto jedného zápasu, ktorý môže zmeniť budúcnost každého jedného z trojice. Režisér Luca Guadagnino však zdôrazňuje, že film nebol o tom, kto vyhrá, ale o tom, že sa táto trojica dala znova dokopy.

imdb.com

"Už 13 rokov čakajú na príležitosť vrátiť sa späť do tej hotelovej izby, aby našli ten moment rastúcej túžby a nevinnosti. V tom čase sa všetci cítili uvoľnene. Tento trojuholník sa vo vyššom leveli znova stretol na ihrisku. Musel som to vizuálne veľmi zosilniť a ponoriť diváka do deja, aby pochopil, čo pre nich znamená ani nie tak fakt, že musia nad sebou vyhrať, ako to, že sú znova spolu," povedal Guadagnino. Ako ste koniec pochopili vy?

Najčítanejšie