Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcete sa pozrieť do vesmíru v ďalekej budúcnosti? Režisér a vizionár Luc Besson vám to (opäť) umožní
Zdielať na
Novinky

Chcete sa pozrieť do vesmíru v ďalekej budúcnosti? Režisér a vizionár Luc Besson vám to (opäť) umožní

Zdroj: Magic Box Slovakia

Valerián a mesto tisícich planét je veľkolepou adaptáciou ikonického komiksového románu pod taktovkou režiséra kultového Piateho elementu.

A dnes už môžeme s istotou skonštatovať, že Bessonov Piaty element pred dvadsiatimi rokmi predbehol svoju dobu. Podarí sa to aj Valeriánovi? Režisér si myslí toto: " Vtipné je, že vtedy, pred dvadsiatimi rokmi, som bol čudný. Ľudia sa zamilovali do Piateho Elementu a film dosiahol veľký úspech. No svet sa stal medzičasom rovnako čudným ako som ja, takže sa teraz skvele dopĺňame. Domnievam sa preto, že Valerián bude pre diváka ľahšie pochopiteľný." A čo si pre nás toto režisérske eso (Lucy, Leon, Magická hlbočina) s bezhraničnou fantáziou pripravilo tentoraz?

V roku 2740 sú Valerián (Dane Dehaan) a Laureline (Cara Delevigne) zvláštnymi agentmi, ktorých vláda poverila úlohou udržiavať vo vesmíre poriadok. Ich nadriadený im prikáže, aby sa spoločne vydali na misiu do intergalaktického mesta Alfa, ktoré je metropolou zloženou z tisícich rôznych národov zo všetkých kútov galaxie. Na toto nádherné historické mesto však útočí neznámy nepriateľ. Valerián a Laureline vedú boj s časom, aby našli zdroj zla a zastavili ho skôr, ako sa mu podarí zničí náš vesmír.

Valerián

Valerián

Magic Box Slovakia

Okrem Dane Dehaana a modelky Cary Delevingne v ňom uvidíte aj hercov Clive Owena, speváčku Rihannu v úlohe striptérky Bubble, Krisa Wu, Johna Goodmana Ethana Hawka a dokonca hereckého veterána Rutgera Hauera.

Rihanna,Valerián

Rihanna,Valerián

Magic Box Slovakia

Valerián príde do slovenských kín 20. júla a bude dostupný v 2D a 3D, aj so slovenským dabingom.

Zdielať na

Najčítanejšie