Jasno
12°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Shia LeBeouf padá čoraz hlbšie! Na premiéru jeho filmu v Británii predali iba 1 lístok!
Zdielať na
Novinky

Shia LeBeouf padá čoraz hlbšie! Na premiéru jeho filmu v Británii predali iba 1 lístok!

Zdroj: SITA

A to nie je všetko. Bývalá detská hviezda a idol tínedžerov si koleduje o ďalší veľký malér. V žalúdku mu leží aj americký prezident.

Shia LeBeouf sa narodil vo veľmi skromných pomeroch.  Zahral si v detských Disney programoch a jeho hviezda začala stúpať vďaka filmu Disturbia. Nuž, a sláva mu zrejme stúpla do hlavy po úspechoch akčného sci-fi filmu Transformers. Najprv naštval Spielberga, keď na MTV Awards v 2007 prezradil prísne utajovaný titul jeho štvrtého Indianu Jonesa. Následne začal v pravidelných intervaloch vyvádzať opitý a agresívny pred barmi a striptízovými klubmi. Svoju hereckú partnerku obvinil zo znásilnenia. V Nemecku priamo pred novinármi vrieskal na svoju frajerku ako pomätený a neskôr sa priznal, že by ju bol zmlátil. Na červený koberec vyšiel niekoľkokrát opitý, raz dokonca s papierovým vreckom na hlave. A počas predstavenia Cabaret fackal divákov v hľadisku...

Instagram

Jeho nevyspytateľná povaha evidentne omrzela aj divákov. Počas uplynulého víkendu sa na premiéru jeho nového nízkorozpočtového filmu Man Down predal v Británii len jeden jediný lístok! V hodnotení Rotten Tomatoes získal mizerných 15% (priemerné filmy dostanú štandardne 60%). No Shia si nedá pokoj! Momentálne hecuje ľudí vo svojich performance art s názvom He will not divide us proti prezidentovi Trumpovi. V Amerike ho preto už opakovane zatkli. Čo bude nasledovať ďalej? Skončí Shia s filmom, aj s americkým občianstvom? Vo Veľkej Británii ho zjavne zástupy fanúšikov na letisko čakať neprídu;)

Shia LeBeouf

Shia LeBeouf

profimedia

Zdielať na

Najčítanejšie