Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prichádzajú do kín: Vo štvrtok 13. apríla majú premiéru štyri nové filmy. Ktorý osloví vás?
Zdielať na

Prichádzajú do kín: Vo štvrtok 13. apríla majú premiéru štyri nové filmy. Ktorý osloví vás?

Zdroj: Facebook

Či už máte chuť na dojemný príbeh nešťastného otca alebo divoké akčné scény, slnečnú rodinnú komédiu alebo nezávislú produkciu, určite si vyberiete. A my v redakcii vám rozhodovanie radi uľahčíme;)

​1. Rýchlo a zbesilo 8

​Adrenalínová kultovka fanúšikov silných strojov, sexi kočiek, šialených naháňačiek a driftovania. Už po ôsmy raz nám Vin Diesel naservíruje akčnú pecku, v ktorej nebude núdza ani o poriadne napätie.

Hrajú: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Eva Mendes, Jordana Brewster, Scott Eastwood a Helen Mirren.

'Osmičku' odporúčame milovníkom: Ságy Rýchlo a zbesilo.

Pikoška: Toto je úplne prvý americký film natočený na Kube!

2. Chatrč

​Otec troch detí Mack (Sam Worthington) stratí za tragických okolností svoju milovanú dcérku Missy. V stave hlbokého zúfalstva dostáva list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala. Dá mu stretnutie s Bohom odpoveď na otázky, ktoré rozožierajú jeho dušu?

Hrajú: Octavia Spence, Sam Worthington, Radha Mitchell, Ryan Robbins, Graham Greene, Tim McGraw, Megan Charpentier, Gage Munroe, Amélie Eve, Avraham Aviv Alush

Chatrč odporúčame milovníkom silných príbehov: Aj dvaja sú rodina, Pevné puto, Izba.

Pikoška: Film je v USA trhákom. Tržby v kinách k 31.3. trojnásobne prekročili náklady na výrobu!

3. Proti svojej krvi

Tri generácie rodiny Cutlerovcov žijú v karavanovom tábore v jednej z najbohatších častí Británie. Neustále sa pohybujú na hranici zákona: kradnú, pytliačia a poflakujú sa. Na čele stojí Colby (Brendan Gleeson), ktorý pevnou rukou udržiava vo svojej rodine kočovný štýl a zvyky. Colby by rád časom prenechal svoju pozíciu synovi, no Chad (Michael Fassbender) chce pre svoje deti a seba inú budúcnosť.

HRAJÚ: Michael Fassbender, Brendan Gleeson, Lyndsey Marshal, Georgie Smith, Rory Kinnear, Killian Scott, Sean Harris a ďalší

Proti svojej krvi odporúčame milovníkom drsnejších krimi príbehov: Konzultant, No country for old men, RocknRolla.

Pikoška: O hudbu k filmu sa postarali kultoví Chemical Brothers.

4. Špunti na vode

​Rodinná komédia o tom, čo sa stane, keď sa traja muži musia postarať o svoje ratolesti. A pretože tatinovia túžia po dobrodružstve, napadne ich... splaviť rieku. A tak sa desaťčlenná expedícia vydáva na dvojdennú plavbu v ústrety humorným zážitkom.

Hrajú: Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Pavel Liška, Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková, Jana Kvantiková, Arnošt Goldflam, Dana Syslová, Nelly Řehořová, Filip Antonio a ďalší

Špunti na vode odporúčame milovníkom ľahkých rodinných komédií: S tebou mě baví svět, Dívka na koštěti, Na samotě u lesa.

Pikoška: Už čoskoro vám na Kinosále prinesieme exkluzívne rozhovory s hercami filmu.

Najčítanejšie