Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bude z toho Oscar? Pozrite sa, ako Bradley Cooper zanietene dabuje mývala Rocketa v Strážcoch Galaxie 2
Zdielať na

Bude z toho Oscar? Pozrite sa, ako Bradley Cooper zanietene dabuje mývala Rocketa v Strážcoch Galaxie 2

Zdroj: Marvel/Saturn

Bradley a Vin Diesel v plnom nasadení pred mikrofónom? Ako nerozlučné duo Rocket a šibal Groot si títo dvaja superhrdinovia získali náklonnosť miliónov fanúšikov. A po májovej premiére dvojky budú určite naďalej pribúdať ďalší. Tešíte sa už na 4. máj ?

My v Kinosále veľmi! Aby sme vám to čakanie spríjemnili, už čoskoro prinesieme ŠPECIÁL o Strážcoch Galaxie 2;)

A teraz už k späť k Rocketovi:

Neuveriteľné, že Bradleyho komerčne najúspešnejšia úloha posledných rokov je v animáku! Po úspechu filmu Terapia láskou síce účinkoval vo viacerých výborných projektoch, no postava zúrivého superhrdinu Rocketa mu skrátka a dobre zarobila najviac dolárikov. 

Marvel/Saturn

V pokračovaní si síce úlohu zopakuje, no iba hlasovo. Zaujíma vás, prečo Bradley vlastne nestojí pred kamerou? A kto áno? Prezradil ten najpovolanejší, James Gunn: „ Môj brat Sean hrá Rocketa! On totiž nie je kaskadér, je špeciálnym druhom herca. Má na sebe tento unikátny kostým s množstvom vizuálnych senzorov. Sean je pohybovo mimoriadne zdatný a bežný herec by fyzicky nedokázal to, čo Sean! Napríklad, kývať sa zo strany na stranu ako kačica na všetkých štyroch, a to počas niekoľkých hodín," dodal uznanlivo hrdý režisér. Nuž, talent majú zjavne v rodine.
Bratia James a Sean

Bratia James a Sean

Marvel Studios

A takto to celé vzniká: Sean, ktorý 'hrá' mývala Rocketa pred kamerou, je pohybovým hercom. S režisérom filmu (a bratom) Jamesom pred ďalšou klapkou ešte dolaďujú posledné detaily spolupráce. 
Takto sa nám páčiš najviac! Veď tá neónová zelená by ti beztak nepristala k očiam, Bradley! ;)Nahodený v obleku vyzerá Bradley podstatne lepšie ako v pracovnom nasadení
Nech sa ľúbi, pohľad na Bradleho a Vina v plnom hlasovom nasadení:

Súvisiace články

Najčítanejšie