Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Milovníci rozprávky Ľadové kráľovstvo zbystrite pozornosť! Poznáme dátum premiéry dvojky!
Zdielať na

Milovníci rozprávky Ľadové kráľovstvo zbystrite pozornosť! Poznáme dátum premiéry dvojky!

Zdroj: Disney

Do odvážnej princezny Anny a jej krásnej, no prekliatej sestry, kráľovny Elsy, sa v roku 2013 zamilovali detskí aj dospelí diváci. Pieseň Let it go sa stala obrovským hitom a dokonca získala Oscara. Štúdio Disney už preto pilne pracuje na pokračovaní Ľadového kráľovstva. Kedy príde do kín?

Je to potvrdené! Pokračovanie úspešnej rozprávky, ktorá očarila milióny divákov na celom svete, príde do kín 27. novembra 2019! Režisérske duo Chris Buck a Jennifer Lee si pre nedočkavých fanúšikov pripravia v dvojke mnoho nových prekvapení a postáv. Herečka Kristen Bell a speváčka Idina Menzel sa opäť predstavia v úlohách sestier Anny a Elsy. Než sa 3D animák Ľadové kráľovstvo 2 dostane do kín, uvedie slávny Broadway na jar 2018 divadelné predstavenie Ľadové kráľovstvo! Tak teda, budeme trpezlivo čakať. Veď, ako sa hovorí, trpezlivosť ruže prináša;)

Nájde si krásna a rozumná Elsa princa, ktorý ju bude ľúbiť naveky? Alebo zostane vládkyňa Arendelle bez kráľa? Elsa je predsa emancipovaná deva, ktorá už dokázala prelomiť aj krutú kliatbu...

Disney

Pribudnú v dvojke deťúrence Anny a Kristoffa? Priateľský Olaf s veľkým srdiečkom by bol výborným kandidátom na ich pestúnku...

Disney

V dvojke sa opäť objaví roztomilý snehuliak Olaf, ktorý túži po teplom slniečku...Snáď sa mu to prianie nesplní;) Šibalský sob Sven bude aj v druhej časti stáť verne po boku svojho nebojácneho pána Kristoffa.

Disney

Disney

Oscarový hit Let it go:

Najčítanejšie