Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo má spoločné Madonna s Kurtom Cobainom? Toto vás šokuje!
Zdielať na

Čo má spoločné Madonna s Kurtom Cobainom? Toto vás šokuje!

Zdroj: Facebook/ Madonna

Filmové štúdio Universal definitívne schválilo nakrúcanie životopisného filmu o jednej z naslávnejších speváčok v histórii pop music, Madonne. Kto si škandalóznu popovú megastar vlastne zahrá? O jednej horúcej kandidátke sa už v zákulisí Hollywoodu šepká...V redakcii sme vypátrali aj to, čo si o filme myslí spevácka diva.

Milovaná i nenávidená Madonna napokon dostane vlastný životopisný film. Vyvolá rovnako búrlivé reakcie ako jej škandalózna kariéra? Film sa bude volať Blond Ambition (podľa názvu jej úspešného turné, počas ktorého sa promenádovala v kónickej podprde od návrhára Jeana Paula Gaultiera.  

ISIFA

A ako vlastne celý nápad s filmom vznikol?

Talentovaná Elyse Hollander ponúkla štúdiu Universal jej debutový scenár s názvom Blond Ambition už v roku 2016. Ten sa dokonca ocitol na vrchole zoznamu najlepších nerealizovaných scenárov roku. Hlavnou hrdinkou bude, ako inak, speváčka Madonna. Michael De Luca and Brett Ratner budú producentmi. De Luca už má na svojom konte aj hit Päťdesiat odtieňov sivej! Ani Hollander nie je vo filmovej branži žiaden nováčik. Vo vodách šoubiznisu začínala ako asistentka režiséra Alejandra G. Iñarritu v jeho filme Birdman

O čom tento životopisný film bude a aký má naň názor legendárna speváčka?

Paul Natkin/WireImage

Film bude mapovať začiatky kariéry popovej divy. Tie siahajú do osemdesiatych rokov, keď sa chudobná dievčina z Michiganu rozhodla urobiť dieru do sveta! A že sa jej to aj podarilo...

Madonna sa do New Yorku presťahovala v roku 1978. Plánovala začať kariéru ako tanečníčka, no napokon presedlala na spev a písanie piesní. Keď neuspela v rockovej skupine, prešla na tanec a ľahký pop. Úspech sa zakrátko skutočne dostavil a neznáma Madonna Louise Ciccone podpísala zmluvu na nahratie debutového albumu, Madonna. Ten uzrel svetlo sveta v roku 1983. Z neho sa najúspešnejšími skladbami stali dnes už kultové Holiday, Lucky Star a Borderline

Madonna v dobe, keď o sláve iba snívala

Madonna v dobe, keď o sláve iba snívala

Amy Arbus

Po veľkom úspechu jej hudobného debutu, začala speváčka nahrávať škandalózny album Like A Virgin. Ním potešila milióny fanúšikov a pobúrila samotný Vatikán. A stala sa tak hudobným kultom a módnou ikonou. A hudobnému biznisu vládne dodnes (sorry, Beyoncé)! 

Práce na filme začnú čoskoro a jedna horúca kandidátka na úlohu popovej ikony sa už črtá. Je ňou 24-ročná dcéra slávneho speváka Kurta Cobaina zo skupiny Nirvana. Frances Bean Cobain vyzerá ako klon jej zbožňovaného otca (musíme si však odmyslieť jej plastiky!) a má za sebou, napriek jej mladému veku, mimoriadne pohnutý život. Dokáže sa zhostiť úlohy divokej Madonny? Dozvieme sa čoskoro...

Divoška Frances Bean Cobain

Divoška Frances Bean Cobain

Instagram

Hviezdnu speváčku Madonnu správa o tomto projekte nemilo zaskočila! Svoj jednoznačný postoj vyjadrila v utorok, 25. apríla, na jej Instagrame, jasne a stručne!

ISIFA

„ Nikto nevie, čo viem, čo som videla a čo som si prežila! Iba ja môžem rozpovedať svoj príbeh tak, ako sa stal. Ktokoľvek iný, kto sa o to pokúsi, je hlupák a šarlatán!”

Nech už je to s Madonniným názorom akokoľvek, film vznikne. S ňou, alebo bez nej. A my sa už nesmierne tešíme na premiéru filmu. 

Najčítanejšie