Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Animák Deep pozýva vaše deti na veľké dobrodružstvo priamo do hĺbok oceánu
Zdielať na

Animák Deep pozýva vaše deti na veľké dobrodružstvo priamo do hĺbok oceánu

Zdroj: Bontonfilm

Zem zaplavili nekonečné oceány, celé ľudstvo sa odsťahovalo a život na dokonalej modrej planéte riadia prapodivné tvory z hlbín. V jednej idylickej podmorskej kolónii žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Elis a nemotorný morský čert Evo. Traja kamaráti znamenajú pochopiteľne trikrát viac nezbedností.

Ich idylickému údoliu však hrozí úplná skaza, a preto sa táto partička kamarátov vyberie hľadať záchranu. Cestou sa k nim pridá muréna rovnako hladná ako osamotená a spoločne objavia vodný svet, o ktorom nemali ani poňatia.

Bontonfilm

Čakajú ich rybie zombies, speváčka na Titanicu, rapujúca armáda krabov, zaplavená Broadway, jazda metrom, diabolský tučniak a pravdepodobne najhlúpejší delfín, aký kedy na svete žil;) Nakoniec objavia nečakané tajomstvo a dostanú šancu obnoviť zašlú slávu oceánov.

Bontonfilm

Bontonfilm


Malá chobotnička Deep je všetko, len nie hrdina! Neposedný, tvrdohlavý, zvedavý - všetko, ale naozaj všetko si chce vyskúšať. Morský čert Evo síce ohromuje ostrými zubami, no povesť hlbinného netvora mu však kazí fakt, že je dobrosrdečný, priateľský, pomerne nemotorný a máva aj dlhé vedenie. Kreveta Elis je zasa opatrná až neurotická, zasnená, romantická, no i napriek tomu oboch chlapcov často vyťahuje z problémov. Ale keď príde na vec, pokojne si pred nimi dá dole i pancier. A dravá muréna Maura? Tú trápi, že je osamelá a bez priateľov. Nuž, je ťažké mať kamarátov, keď ich hneď zjete:(

(Zdroj: Bontonfilm)

Bontonfilm

V slovenskom znení pod taktovkou režisérov Michala Spišáka a Ivana Predmerského budete môcť počuť:

Petra Sklára, Juraja Hrčku, Zuzku Šebovú, Lukáša Latiňáka, Romana Pomajba a ďalších.

Pesničky naspievali Kamil Mikulčík a Patrik Vyskočil.

Trailer so slovenským dabingom:

Deep: malý veľký hrdina spod hladiny sa na vás a vaše ratolesti teší v kinách už 18. mája;)

Najčítanejšie