Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Faux pas na červenom koberci v Cannes! Ktorá filmová hviezda prišla v teniskách a kto veľa odhalil?
Zdielať na

Faux pas na červenom koberci v Cannes! Ktorá filmová hviezda prišla v teniskách a kto veľa odhalil?

Veľké filmové hviezdy nepotrebujú byť vždy a za každú cenu v centre pozornosti novinárov a fotografov. Niekedy sa im to však podarí aj nedopatrením. A inokedy, jednoducho mávnu nad tým rukou :-)

80 -ročná britská herečka, Vanessa Redgrave, si nerobí ťažkú hlavu z toho, čo si oblečie a obuje na svetoznámy filmový festival. Prišla totiž v teniskách! V jej veku sa to však dá aj tak trochu ospravedlniť. V Cannes predstaví aj svoj režisérsky debut - film Sea Sorrow, v ktorom si zahral hlavnú úlohu Ralph Fiennes.  Na filmovom festivale ju sprevádza jej syn Carlo Gabriel Nero, ktorý je scenáristom.

Vanessa Redgrave so synom

Vanessa Redgrave so synom

profimedia

Na premiére filmu Loveless - Nelyubov sa objavili aj herečky Uma Thurman a Susan Sarandon. Tie zvolili tiež pomerne neformálne oblečenie. Jedna si dala koženú bundičku a druhá koženú sukňu, čo je na pomery festivalu dosť neštandardné. Ich modely môžete vidieť vo videu.

Na premiére tohto filmu nechýbala ani modelka a herečka Emily Ratajkowski, ktorá je zatiaľ snáď najväčšou hviezdou, čo sa týka predvádzania sa, na jubilejnom 70. ročníku Filmového festivalu v Cannes. Vyťahuje totiž jeden výstredný model za druhým!

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

profimedia.sk

​Česká modelka Petra Němcová, ktorá chodí na tento festival pravidelne, si dala opäť záležať, aby toho odhalila čo najviac :-) Aj z toho si môžete urobiť úsudok, kto na seba potrebuje pútať pozornosť.. :-)

Petra Němcová

Petra Němcová

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie