Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Stáva sa z Jennifer Lawrence protivná diva? Toto vám odkazuje!
Zdielať na

Stáva sa z Jennifer Lawrence protivná diva? Toto vám odkazuje!

Zdroj: Getty Images

Má 26 rokov, na konte Oscara a svet, vrátane jej verných fanúšikov, jej leží pri nohách. Po jej posledných výrokoch je však možné, že už nie nadlho! Jennifer sa totiž z prostorekej dievčiny od susedov, ktorá bavila novinárov spontánnymi hláškami a zakopnutiami, mení na Pani Dôležitú! Veď posúďte sami.

V nedávnom rozhovore pre Daily Telegraph sa zrejme nechtiac prekecla a zdôverila sa s tým, aký ťažký život má. Chcela zaujať alebo iba varovať svojich fanúšikov? 

„ Už ma nebaví dávať autogramy a pózovať na fotkách s hocikým! Začala som striktne odmietať ponuky na selfíčka s fanúšikmi. Mám toho plné zuby. Tí ľudia si asi myslia, že sme kamaráti! Že ja som ich kamoškou alebo čo? Oni ma poznajú, lebo som slávna, ale ja ich nie! Sú to pre mňa neznámi ľudia a ja ich nepoznám. Začala som byť zlá a odmeraná.”

20th Century Fox

Ok, to znie ako veľmi náročná aktivita na jej psychiku: byť milou a usmiať sa na pár sekúnd;) Následne k celému pokusu poukázať na svoju náročnú profesiu podráždene dodala:

„ Musím chrániť tú bublinu, v ktorej žijem. Moja práca je taká zložitá, to ľudia vôbec netušia! Mám vyčerpávajúce povolanie, viete? Nechcem, aby toto bolo jeho súčasťou! ”

Jennifer zrejme túto PR taktitu odsledovala od svojej najlepšej kamošky Amy Schumer, ktorá sa taktiež, po raketovom úspechu v Hollywoode, začala správať ako excentrická kráľovná, ktorú obťažujú zástupy jej podriadených (rozumej fanúšikov).

Jennifer a Amy vám autogram nedajú!

Jennifer a Amy vám autogram nedajú!

Getty

Tak teda pozor, radšej si od mega slávnej Jennifer autogram a selfie nepýtajte;) Sme však zvedaví, či počas promo kampane na jej nový film, psychologickú drámu Mother!, ktorý príde do kín 13. októbra, bude rovnako odmeraná. Alebo po dobrej mienenej rade režiséra Darrena Aronofskeho a najmä producentov Paramount Pictures, ktorí si vážia každý predaný lístok na film, zmení rétoriku! Vo filme spolu s ňou účinkujú takí ostrieľaní hereckí veteráni ako Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris Kristen Wiig. Tí by jej možno vedeli poradiť, ako komunikovať s platiacimi davmi...

Veď nie nadarmo sa hovorí, že pýcha predchádza pád!

Ako sa vám páči poster k jej novému filmu Mother!?

Paramount Pictures

Najčítanejšie