Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Komédia Láska nebeská má pokračovanie. Pozrite sa, ako dopadli vaši hrdinovia
Zdielať na

Komédia Láska nebeská má pokračovanie. Pozrite sa, ako dopadli vaši hrdinovia

Zdroj: Universal Pictures

Po štrnástich rokoch od premiéry romantickej vianočnej komédie Láska nebeská sme sa, 25. mája, konečne dočkali skvelého mini pokračovania, ktoré nám priniesla televízia NBC. Stalo sa tak pre celonárodný charitatívny projekt Red Nose Day. Našu zvedavosť potešil pohľad na šťastné a predovšetkým zalaskované páry, ktoré o ich lásku bojovali ešte v roku 2003.

NBC

​Pán britský premiér Hugh Grant, ktorý sa v roku 2003 priznal k láske oboch nôh Davida Beckhama a Harryho Pottera, aj po rokoch stále vrtí bokmi. No tentoraz ho nadchol Hotline Bling od Draka. Vzhľadom k jeho pokročilému veku padne zo schodov. Na pomoc mu pribehne oddaná manželka Natalie (Martine McCutcheon).

NBC

Billy Mack (Bill Nighy) nadchol davy novou verziou od ZZ Top Gimme All Your Lovin', ktorú však nazval Gimme All Your Money. A počas rozhovoru predstavil jeho nový pikantný memoár Mack-nificient! 

Universal Pictures

Jamie a Aurelia (Colin Firth a Sienna Guillory) sú už dlhé roky manželia a majú tri krásne deti. Štvrté je na ceste. Jamie stále miluje vlnené roláky a jeho znalosť portugalčiny je aj po rokoch príšerná:)

NBC/Universal Pictures

Úzkostlivá Sarah (Laura Linney), ktorá sa obetovala pre chorého brata, napokon našla lásku. A nie hocijakú! Jej manželom je Patrick Dempsey. Majú spolu dieťa...a mačku.

NBC


Perfekcionista Rufus (Rowan Atkinson) je počas balenia šperkov stále v strehu! A stále je rovnako pomalý:)

Universal Pictures

Plachý chlapec Sam (Thomas Brodie-Sangster) je už dospelák a žije v New Yorku. Po návrate do Londýna potrebuje radu jeho nevlastného otca Daniela (Liam Neeson). Plánuje totiž požiadať o ruku jeho lásku Joannu (Olivia Olson).

NBC

Juliet a Peter (Keira Knightley a Chiwetel Ejiofor) majú šťastné a harmonické manželstvo.

NBC

Rovnako ako ich kamarát a Petrov pobláznený družba Mark (Andrew Lincoln). Milovník sloganov na kartónoch sa totiž napokon oženil s topmodelkou Kate Moss (presne s tou, ktorú v roku 2003 Juliet vymenoval ako alternatívu k jej dokonalosti​).

NBC

Najčítanejšie