Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Legendárna komédia 80-tych rokov čoskoro opäť v kinách a s hviezdnym obsadením
Zdielať na

Legendárna komédia 80-tych rokov čoskoro opäť v kinách a s hviezdnym obsadením

Zdroj: MGM

V roku 1987 mal premiéru film slávneho režiséra Garryho Marshalla, Cez palubu. V hlavných úlohách excelovali Goldie Hawn ako znudená a zhýčkaná boháčka Joanna a Kurt Russel ako pohodový, no podvedený tesár Dean. Príbeh vtipnej a sladkej pomsty s romantickým happyendom si diváci zamilovali okamžite. A teraz sa pripravuje nová verzia pre ďalšiu generáciu divákov;)

Takto si Cez palubu pamätáme: Goldie ako krásna a rozmaznaná Joanna, ktorá v noci vypadne z jachty, privádzala jej vrtochmi personál do šialenstva...

MGM

Aj táto komédia ponesie titul Cez palubu, no dôjde k jednej zásadnej zmene. Sekírovať už nebude krásna snobská potvora, ale bohatý mexický playboy menom Leonardo. Toho si zahrá mexická superstar Eugenio Derbez (Ako sa stať zlatokopom).

A úlohu nedocenej zamestnankyne, ktorá Leonarda presvedčí, že je jej mužom, prevzala hollywoodska komediálna herečka Anna Faris. Tá si zahrá Kate, matku, ktorá bojuje s finančnými problémami. No keď jej dá karma zelenú, rozhodne sa to svojsky využiť;)​

Nakrúcanie je práve v plnom prúde a okrem tejto podarenej dvojice je známe aj meno ďalšej veľkej hviezdy, ktorá sa pred kamerou objaví. Je ňou sympatická Eva Longoria ako Theresa.

Premiéra bude v roku 2018. Všetky ďalšie detaily o remaku Cez palubu vám oznámime.​

Toto podarené  trio sa nás pokúsi v roku 2018 rozosmiať

Toto podarené trio sa nás pokúsi v roku 2018 rozosmiať

Getty

Najčítanejšie