Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hollywood čoskoro prinesie nové spracovanie kinohitu s hviezdnym obsadením
Zdielať na

Hollywood čoskoro prinesie nové spracovanie kinohitu s hviezdnym obsadením

Zdroj: CANAL +

Musí to byť? Budú sa zrejme pýtať mnohí z vás, ktorí ste si zamilovali tento nezabudnuteľný francúzsky klenot. Ten v roku 2011 prevalcoval kiná na celom svete a stal sa druhým najziskovejším filmom krajiny galského kohúta v histórii svetovej kinematografie! Americká verzia titulu Nedoknuteľní príde na plátna kín dokonca ešte skôr, než sme si mysleli. Kedy presne to bude?

Hovorca produkčnej spoločnosti The Weinstein Company pred niekoľkými dňami potvrdil, že nakrúcanie komediálnej drámy, ktorá momentálne nemá názov, bolo úspešne ukončené. Film natáčali v americkej Philadelphii a v hlavných úlohách sa predstavia hollywoodske hviezdy Bryan Cranston a Kevin Hart.

Zverejnili aj dátum premiéry. Tá sa uskutoční 9. marca 2018.

The Weinstein Company

Režisérom je Neil Burger (Divergencia) a príbeh zachytáva neočakávané, no hlboké priateľstvo dvoch úplne odlišných mužov: Phillipa Lacassa (Cranston), ochrnutého miliardára z New Yorku a odsúdeného zločinca Della (Hart), ktorý práve opustil múry väzenia. Oboch spojí túžba po dobrodružstve a naplnení ich životov.

Vo filme sa taktiež objavia zvučné mená: Nicole Kidman (Lion), Julianna Margulies (The Good Wife), Jason Blumenthal (Southpaw) či Todd Black (Fences) a ďalší.

Pôvodný titul Nedotknuteľní (fr. Intouchables) od režisérov Oliviera Nakache-a a Érica Toledana predstavil v hlavných úlohách hercov Françoisa Cluzeta a Omara Sy. Film sa stal absolútnym kasovým trhákom v európskych kinách a prekonal ohlasmi divákov aj kritikov všetky očakávania tvorcov.

CANAL +

Komediálna dráma Nedoknuteľní zarobila celkovo vyše 400 miliónov eur (rozpočet bol 9.5 miliónov!) a získala viacero filmových cien. Vo Francúzsku bola v roku 2012 nominovaná na cenu Cézar v ôsmich kategóriach. Vynikajúci Omar Sy zvíťazil v kategórii najlepší herec.

Ako Hollywood spracoval titul, na ktorom nie je čo vylepšiť, sa teda dozvieme o deväť mesiacov...

Najčítanejšie