Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
V komédii Brloh sa mala objaviť aj slávna speváčka! Prečo ju režisér vyrazil?
Zdielať na

V komédii Brloh sa mala objaviť aj slávna speváčka! Prečo ju režisér vyrazil?

Zdroj: Continental film

Na toto nakrúcanie herci a režisér Andrew Jay Cohen tak skoro nezabudnú! Keď sa filmovému štúdiu New Line Cinema podarilo sexi divu prehovoriť, aby sa na pár sekúnd objavila vo filme, jej príšerné maniere rozzúrili celý štáb natoľko, že ju zúfalý režisér vyhodil. Čo presne Mariah Carey vyviedla, prezradili šokovaní herci v nedávnom rozhovore:

Komik a herec Will Ferrell sa k celej kauze vyjadril pomerne diplomaticky:

„ Áno, mala dohodnuté, že bude v jednej scéne, ale... Keď sa objavila, nešlo to podľa plánu. Stali sa isté veci a mne potom režisér povedal, že ju vo filme nechce a mám ísť domov...”

 Jeho kolega z Brloha, herec Cedric Yarbrough, už na adresu speváčky taký zdvorilý nebol:

„ Poviem to takto, mala veľmi vtipnú scénu a mala hrať samú seba, no úplne to zničila. Nechala nás čakať štyri hodiny na pľaci a keď sa konečne objavila, všetko je prekážalo! Mala neustále pripomienky ku všetkému a nevedela texty. Dokonca radila režisérovi, ako si má robiť svoju prácu. Správala sa ako rozmaznaná diva a terorizovala nás a režiséra jej hlúpymi požiadavkami. Také správanie som ešte nikdy nezažil!” zúril herec. Jeho drsný status o speváčke však napokon zo sociálnej siete vymazal. Údajne ho kontaktoval speváčkin právnik...

instagram

Aj herec Rob Huebel sa na jej adresu vyjadril nelichotivo:

„ Ona je šialená, na to neexistujú iné slová. Jej postavu mali zastreliť a ona povedala, že to vôbec nie je v poriadku, že ona chce odrážať guľky ako Wonder Woman!”

Continental film

Trailer:

Komédia Brloh prichádza do slovenských kín už 29. júna.

Najčítanejšie