Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vyškrtla ju zo svojho života! Kim Cattrall uštedrila tvrdé slová Sarah Jessice Parker!
Zdielať na
Novinky

Vyškrtla ju zo svojho života! Kim Cattrall uštedrila tvrdé slová Sarah Jessice Parker!

Zdroj: etonline.com

Len pred pár dňami Kim Cattrall, ktorá hrala bohyňu sexu Samanthu v seriáli Sex v meste, prosila svojich odberateľov na sociálnych sieťach o pomoc pri hľadaní jej brata. Nanešťastie, pár dní po tom, 4. februára oznámila jeho smrť.

https://www.instagram.com/p/BeygEczANPa/?taken-by=kimcattrall

Ja a moja rodina vám s veľkým zármutkom oznamujeme nečakaný odchod nášho syna a brata, Chrisa Cattralla. V tomto čase žiadame o súkromie. Všetkým vám, na sociálnych sieťach, chceme poďakovať za vaše šírenie lásky a podporu v týchto ťažkých časoch.

Rovnako ako množstvo iných ľudí, túto 61-ročnú herečku podporila aj jej kolegyňa zo seriálu - Sarah Jessica Parker slovami: „Najdrahšia Kim, moja láska a súcit sú s tebou a tvojou rodinou a Boh pomáhaj tvojmu milovanému bratovi.“ Kim sa o týždeň na to vyjadrila aj k tejto kondolencii a neboli to veru vrúcne slová.

https://www.instagram.com/p/BfBIPebAmFX/?utm_source=ig_embed

Moja mama sa ma dnes pýtala: „Kedy ťa Sarah Jessica Parker, ten pokrytec, nechá na pokoji?“. Tvoje pokračovanie v pokusoch o komunikáciu je bolestivou pripomienkou toho, aká si bola v skutočnosti krutá – vtedy aj teraz. Nechajte ma to objasniť (ak som to ešte neurobila). Nepatríš do mojej rodiny. Nie si moja kamarátka. Píšem ti poslednýkrát aby si prestala využívať túto našu tragédiu na obnovenie svojho imidžu „slušného dievčaťa“.

Ďalej pripojila odkaz na článok z októbra 2017 o ich nezhodách ohľadom natáčania filmu Sex v meste. Píše sa v ňom, ako sa Sarah Jessica Parker správala ku Kim, napríklad keď všetky herečky bývali spolu v jednom dome, okrem Kim. Sarah Jessica povedala, že vtedy mal prísť na návštevu Kimin manžel a preto sa takto rozhodla, no Kim sa celá situácia vybavuje inak.

people.com

Cynthia Nixon, ďalšia Kimina kamarátka zo seriálu, reagovala komentárom: „Hej Kim, to sú hrozné novinky. Je mi to veľmi ľúto. Posielam lásku.“ Na čo smútiaca herečka odpovedala: „Cynthia, počuť tvoj hlas pre mňa znamená veľmi veľa. Ďakujem, že si ma kontaktovala. S láskou, Kim.“

Štyri kamarátky mali na plátne obrovský úspech, keď posledný film zarobil 295 miliónov dolárov. Fanúšikovia však budú musieť na túto zostavu pravdepodobne zabudnúť, aspoň dovtedy, kým si dve hlavné protagonistky medzi sebou nevyriešia dlhoročné nezhody.


Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie