Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Súťažte s animákom CHLOE A TRPASLÍCI a vyhrajte skvelé ceny!
Zdielať na

Súťažte s animákom CHLOE A TRPASLÍCI a vyhrajte skvelé ceny!

Zdroj: Magic Box Slovakia

Dobrých animákov nie je nikdy dosť a práve jeden taký je momentálne v našich kinách!

Chloe a jej mama Katarína sa často sťahujú. Tentoraz si na novom mieste prenajali rozľahlý, gotický dom, plný zvláštnych záhradných trpaslíkov. Chloe začína chodiť do novej školy a snaží sa spriateliť so svojimi spolužiačkami. K týmto starostiam pribudla ešte jedna a to, že sa do nej zaľúbil susedov chlapec Liam, ktorý sa pred ňou neustále predvádza a snaží sa upútať jej pozornosť.

Chloe a Trpaslíci

Chloe a Trpaslíci

Magic Box Slovakia

​Postupne si však Chloe začína všímať, že sa v dome dejú zvláštne veci. Všade sa povaľujú obaly od sladkostí, ktoré niekto pojedol. Zdá sa jej, akoby ju pozorovali trpaslíci a občas na ňu žmurkali, niekedy si dokonca myslí, že sa hýbu. Chloe rýchlo pochopí, že nemá vidiny, ale že sú skutočne živí, zistí tiež, že sú tu preto, aby ochraňovali dom, ktorému hrozí nebezpečenstvo.

TRAILER:

V slovenskom znení budete počuť: Dominiku Žiaranovú (Chloe), Ondreja Kaprálika (Liam), Juraja Predmerského (Zook), Petra Rúfusa (Quicksilver), Dagmar Sanitrovú (matka), Martina Kaprálika (Zamphir), Miroslavu Drínovú (Britany), Alfréda Aczela (Bravo), Petra Krajčoviča (Charlie), Petar Kollárika (Alpha) a iných.

ODPORÚČANIE: Film je vhodný pre deti od 7 rokov. Keďže tu veľkú úlohu zahrávajú mobily, vybrať by ste sa naň nemali s mladšími deťmi, v opačnom prípade vám hrozí, že vaša ratolesť si bude od vás pýtať na hranie mobil. :-)

A teraz sa už môžete zapojiť do súťaže. Podmienkou, aby sme vás zaradili do žrebovania sú správne odpovede na všetky tri otázky. Mená 4 výhercov sa dozviete v relácii Kinosála 24.3. o 19:25 na JOJ PLUS. Traja výhercovia získajú DVD animákov Príšerákovci a Esá z pralesa. Hlavná cena pre jedného výhercu je skvelý trojdňový TRINITY POBYT s polpenziou pre 2 osoby.

Poznáme už aj ​mená 4 výhercov. Pobyt získava Marián Eliáš a DVD Tatiana Husárová, Jakub Ďuríček a Marika Michálková. Všetkých budeme kontaktovať mailom. Gratulujeme!

Najčítanejšie