Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Legendárny horor sa vracia! S ním aj kultová bábika Chucky!
Zdielať na

Legendárny horor sa vracia! S ním aj kultová bábika Chucky!

Zdroj: youtube.com

Horor z 80. rokov - Detská hra, sa dočká remaku.

S novinkami ohľadom remaku sa podelil režisér novej verzie Detskej hry - Lars Klevberg. Pôjde tak trochu o súboj štúdií, pretože pod tento remake sa podpisuje štúdio MGM, no na druhej strane tu je štúdio Universal, ktoré pripravuje seriál o slávnej postavičke menom Chucky. Universal však má jednú veľkú výhodu. Na pomoc si zavolalo scenáristu pôvodného filmu - Dona Manciniho.

wheresthejump.com

Napriek tomu však Lars Klevberg nepoľavuje. Na svojom Instagrame už zverejnil fotografiu scenára a typickú rekvizitu z filmu Detská hra - nôž. Pod fotografiu napísal: "Týždeň prvý, poďme sa hrať". Viac k tomu nedodal a tak nevieme, či ide o prvý týždeň natáčania, začiatku produkcie alebo niečoho iného. 

Intagram

MGM však ohľadom tejto snímky neuverejnilo žiadne informácie. Jediné, čo je isté je, že v originálnej verzii už nebudeme počuť hlas Brada Dourifa, ktorý nahovoril slávnu bábiku. Brad odmietol spolupracovať na tomto filme, pokiaľ na ňom nebudú pracovať aj jeho pôvodný scenáristi či producenti. Ako dobre vieme, to sa už určite nestane.

Zaspomínajte si na pôvodný film z roku 1988.

;

Najčítanejšie