Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sláva si vybrala svoju daň. Vieme dôvod rozchodu Jennifer Aniston a Justina Therouxa!
Zdielať na
Novinky

Sláva si vybrala svoju daň. Vieme dôvod rozchodu Jennifer Aniston a Justina Therouxa!

Zdroj: lifeandstylemag.com

Dohodli sa, že nebudú bližšie rozpitvávať v médiách, prečo sa rozchádzajú. Im blízky zdroj však odhalil, čo stálo za neprekonateľnými rozdielmi.

Za všetko môže skutočnosť, že Justin je až príliš spätý s New Yorkom a kalifornský život mu vôbec nevyhovoval. Išlo o dlhodobý problém, na ktorý pár nemal iné riešenie ako odlúčenie. „Justin má veľmi rôznorodú skupinu priateľov a je veľmi rád, že nie všetci sú súčasťou šoubiznisu. Má kamarátov z oblasti gastronómie, spisovateľov, komikov, umelcov, tatérov... sú dynamická skupina a takýchto ľudí v Los Angeles nestretnete,“ uviedol neznámy zdroj.

eonline.com

Na druhej strane, Jennifer nedokázala žiť v New Yorku kvôli paparazzom, ktorí ju tam neustále prenasledovali. „Justin naozaj chcel, aby sa Jennifer v New Yorku cítila pohodlne. Dokonca sa snažil dohodnúť s paparazzmi, že ju budú môcť fotografovať len raz za deň a potom ju nechajú na pokoji. Navyše súhlasil, že sa odsťahuje zo svojho bytu, ktorý tak miloval.“

celebuzz.com

​Zdroj ďalej uviedol, že po presťahovaní do West Village v New Yorku nastali nezhody medzi párom a ich susedmi, ktorí boli nespokojní s prítomnosťou fotografov. Predali byt a presťahovali sa do Los Angeles, no Justin sa často vracal do svojho starého bytu na východnom pobreží. Po všetkých týchto problémoch nasledoval rozchod. Zdroj však tvrdí, že sa naozaj milovali. „Boli skvelý pár. Navzájom sa o seba zaujímali. Justin sa ju naozaj snažil ochraňovať. Obaja chceli, aby to fungovalo.“

celebuzz.com

Majetok si Jennifer ochránila predmanželskou zmluvou. Z páru je ona tá, ktorá zarába viac. Hodnota jej majetku sa odhaduje na 220 miliónov dolárov, Justinov na 20 miliónov.

Po tejto šokujúcej správe vznikajú všelijaké teórie, že by sa Jennifer mohla vrátiť k Bradovi Pittovi. Mnohí veria, že tento vzťah, ktorý sa skončil pred 13 rokmi, nie je úplne odpísaný. Na Twitteri vzniklo veľa vtipných reakcií od užívateľov, ktorí veria, že tejto láske ešte neodzvonilo.

https://twitter.com/Sonia_GoodGirl/status/964287359360548865
Keď si uvedomíte, že obaja – Jennifer Aniston a Brad Pitt, sú teraz slobodní.

https://twitter.com/PeepingMoon/status/964482228213420032

Brad Pitt po tom, čo sa dozvedel, že Jennifer Aniston je opäť sama.

https://twitter.com/JerryDonut1/status/964291732522270725
Zvrátenie deja: ona sa vráti späť k Bradovi Pittovi a stane sa nevlastnou mamou detí, ktoré mal s Angelinou


Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie