Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Eltona Johna stvárni na plátne tento sexy herec!
Zdielať na

Eltona Johna stvárni na plátne tento sexy herec!

Zdroj: dnaindia.com

Film bude mať názov Rocketman, podľa Eltonovej piesne z roku 1972 a štúdio Paramount Pictures začalo s obsadzovaním hlavných úloh. My už vieme, kto bude hrať samotného Eltona Johna!

Film sa bude zameriavať na Eltonovu skorú kariéru, v čase, kedy študoval na Kráľovskej hudobnej akadémii v Londýne. Uvidíme tiež, ktorí ľudia na jeho začiatkoch najviac vplývali na jeho hudobnú tvorbu. Bude to biografická snímka, ktorá bude zobrazovať Eltona tak, ako ho poznáme - s jeho trblietajúcimi sa vystúpeniami. 

numero.com

Eltona bude hrať Taron Egerton, mladý, anglický herec, ktorého možno poznáte z filmov Kingsman či Orol Eddie. Sám Elton John sa bude podieľať na produkovaní tohto filmu. Môžeme si byť tým pádom istí, že uvidíme jeden z najpravdivejších biografických filmov.

pinterest.com

Do režisérskeho kresla zasadne Dexter Fletcher, známy filmami Kick Ass a Traja Mušketieri. Toto nie je po prvý raz čo Taron, Elton a Dexter spolu pracujú. Všetci sú prepojení cez film Kingsman, kde hral Taron tajného agenta, Elton sa objavil v pokračovaní tejto úspešnej snímky a hral sám seba a Dexter sa na nich tiež podieľal. 

Film Rocketman zatiaľ nemá dátum premiéry, no tešíme sa naňho už teraz. 

Najčítanejšie