Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Oslavuje 50 rokov, no nikdy nevyzerala lepšie: Toto je top 10 filmov Jennifer Lopez!
Zdielať na

Oslavuje 50 rokov, no nikdy nevyzerala lepšie: Toto je top 10 filmov Jennifer Lopez!

Zdroj: etonline.com

Vie hrať, spievať a tancovať. Navyše k tomu všetkému vyzerá božsky a je úžasnou mamou, milujúcou partnerkou a snúbenicou Alexa Rodrigueza. Pozrite sa, ktorých 10 filmov s Jennifer Lopez by ste určite nemali vynechať.

Jennifer sa zo začiatku živila ako tanečnica, veľký zlom v jej kariére nastal v roku 1997, keď si zahrala svoju prvú hlavnú úlohu. Bolo to vo filme Selena. Za túto rolu si zaslúžila nomináciu na Zlatý glóbus a bola prvou latinskoamerickou herečkou, ktorá za jeden film zarobila viac ako milión amerických dolárov. V roku 1999 začala jej hudobná kariéra. Vydala album On the 6 a tým spopulárnila latinskoamerickú hudbu po celom svete. Podľa časopisu Time momentálne patrí medzi 100 najvplyvnejších ľudí na celej planéte.

1. Kráska z Manhattanu 

Ona je krásna chyžná a on kandidát na senátora. Kto by nepoznal tento príbeh, ktorý je jeden z najkrajších romantických filmov? Jennifer Lopez v ňom naozaj zažiarila a s Ralphom Fiennesom tvorili dokonalý pár. 

slantmagazine.com

2. Svadby podľa Mary

Romantická komédia, ktorú nebudete chcieť prestať pozerať. Chémia medzi Jennifer a Matthewom McConaugheyim je neskutočná.

empireonline.com/

3. Dosť! 

Servírka Slim, ktorú hrá práve Jennifer, ujde svojmu manželovi. Ten ju týral a podvádzal a tak sa pripravuje na pomstu. Celkom zaujímavý príbeh, však? 

4. Diabolská svokra

Predstavte si, že konečne nájdete toho pravého, no jeho mama je úplne diabolská. Aj z toho však dokáže vzniknúť vtipná romantická komédia.

thedissolve.com

5. Anakonda

Ak chcete vidieť Jennifer v trochu nebezpečnejšej úlohe, určite si pozrite tento film. Budete sa poriadne báť. 

6. Zakázané ovocie

O tom, že zakázané ovocie chutí najlepšie vás presvedčí tento film, v ktorom si Jennifer zahrala spolu s Georgom Clooneym. 

7. Záložný plán 

Zoe sa po mnohých neúspešných vzťahoch rozhodne ísť na umelé oplodnenie, no v tom stretáva lásku svojho života. Na tomto príbehu sa určite zabavíte. 

8. Smiem prosiť? 

To, že Jennifer je aj perfektná tanečnica, všetci vieme, no presvedčí vás o tom aj tento romantický film. Zahrala si tu po boku Richarda Gera.

9. Policajtka

V romantickom thrilleri Policajtka sa Jennifer opäť našla. Z nežnej ženy sa stáva osoba, ktorá bojuje o prežitie. 

10. Cela

Z tohto krimi hororu budete mať poriadne nočné mory, no patrí medzi najlepšie filmy, v ktorých sa Jennifer objavila.

Najčítanejšie