Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pokračovanie Strážcov galaxie v ohrození! Jeden z hercov plánuje odchod!
Zdielať na

Pokračovanie Strážcov galaxie v ohrození! Jeden z hercov plánuje odchod!

Zdroj: dailymotion.com

Po afére s režisérom a scenáristom Jamesom Gunnom čaká štúdio Disney ďalšie ťažké rozhodnutie.

Herec Dave Bautista, ktorý v marvelovke Strážcovia galaxie hrá Draxa, na prvý pohľad hrôzu naháňajúceho mimozemšťana, pohrozil štúdiu, že nebude pokračovať v natáčaní tretieho pokračovania tejto série. Dôvodom je nielen zmena režiséra, ale aj scenára. 

geektyrant.com

Režiséra Jamesa Gunna štúdio vyhodilo pre jeho nevhodné príspevky na sociálnej sieti Twitter, ktoré vznikli ešte v roku 2009. Okrem toho, že ho štúdio zbavilo funkcie režiséra, Disney trvá aj na zmene celého scenára, ktorý mal Gunn tiež pod palcom. 

To sa však nepáči Daveovi Bautistovi, ktorý povedal, že ak sa nepoužije Gunnov scenár, odmieta hrať v tomto filme. "Nikto nepodporuje tie príspevky na Twitteri, no toto je očierňovanie dobrého muža. Rozprával som sa s Chrisom Prattom deň po tom, ako sa to stalo, ale on je veriaci a chcel čas, aby sa pomodlil a nechal si to prejsť hlavou. Ja som si však pomyslel: Kašlať na to! Toto je kravina! James je jeden z najslušnejších ľudí, akých som stretol. Momentálne som na tom tak, že ak Marvel nepoužije jeho scenár, budem ich žiadať, aby mi zrušili zmluvu, vystrihli ma alebo ma nahradili niekym iným," povedal Dave, ktorý ešte dodal, že pracovať bez Gunna bude zneúctenie jeho práce. 

usmagazine.com

Takmer všetci herci, ktorí momentálne pracujú na pokračovaní Strážcov galaxie už podpísali vyhlásenie, v ktorom stojí, že hoci nesúhlasia s nevhodnými príspevkami na sociálnej sieti, nemyslia si, že je Jamesov vyhadzov nutný, najmä pre to, že sa za tieto príspevky už v minulosti ospravedlnil. 

Strážcovia galaxie 3 majú naplánovanú premiéru na rok 2020. Natáčanie má začať na jeseň tohto roka. 

Najčítanejšie