Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známy herecký pár čaká prvé bábätko. Budúca mamička je pritom tesne pred 50-tkou!
Zdielať na

Známy herecký pár čaká prvé bábätko. Budúca mamička je pritom tesne pred 50-tkou!

Zdroj: dnaindia.com

Obrovská radosť. Takto opísali úžasnú novinku.

Herečka Rachel Weisz, ktorá má 48 rokov, a jej manžel Daniel Craig majú dôvod na radosť. Rachel pri jednom rozhovore priznala, že spolu čakajú prvé dieťa. "Čoskoro to bude vidieť. Ja a Daniel sme veľmi šťastní. Nevieme sa dočkať, kým ju alebo jeho uvidíme," povedala. 

people.com

Obaja herci však majú deti zo svojich bývalých vzťahov. Rachel má syna so známym režisérom Darrenom Aronofskym. Daniel má už 25-ročnú dcéru Ellu.

"Sme naozaj nanič, keď máme hovoriť o našom súkromí," priznala Rachel. S touto novinkou sa však podelila a mnohí fanúšikovia sú celí bez seba. Na začiatku tohto roka totiž povedala, že si nemyslí, že niekedy s Danielom budú mať deti. 

lipstickalley.com

"Nebola to moja ambícia. Bolo to úplne naopak. Vôbec som nesúhlasila s romantickými komédiami. Manželstvo v nich vyzeralo ako jediný zmysel života. Potom sa to stalo, v najvyspelejšom momente môjho života," zdieľala svoje myšlienky, ktoré mala ešte pred tým, ako začala chodiť s Danielom. Zaujímavosťou je, že sa s ním zasnúbila len 6 mesiacov po tom, ako sa zoznámili. 

"Momentálne som veľmi spokojná. Neplánujem mať viac detí, no nikdy nehovorte nikdy," odvážne dodala. Vyzerá to tak, že Rachel a Daniel prežívajú najradostnejšie obdobie svojho života a prajeme im, aby im to vydržalo čo najdlhšie. 

Najčítanejšie