Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rodina Addamsovcov je späť! Do kín prinesie úplne nový príbeh!
Zdielať na

Rodina Addamsovcov je späť! Do kín prinesie úplne nový príbeh!

Zdroj: slashfilm.com

Legendárna a temná Addamsova rodina debutovala ako rozprávka v novinách v roku 1938. Odvtedy si prešla dlhou cestou a každým novým spracovaním bola populárnejšia.

V polovici 60-tych rokov preslávil Addamsovcov televízny seriál, v ktorom zaznela aj ikonická melódia, ktorú si vtedy pospevovalo každé dieťa. Najznámejším však bolo filmové spracovanie v 90-tych rokoch a dočkali sme sa hneď dvoch častí. Teraz táto najčudnejšia americká rodina znova zavíta do kín a potvrdené sú veľké mená.

wegotthiscovered.com

Aj keď ide o kreslenú verziu, hlasy postavám prepožičali naozaj známe tváre. Gomeza bude dabovať Oscar Isaac a jeho lásku Morticiu herečka Charlize Theron. V originálnej verzii budeme tiež počuť hlasy Chloë Grace Moretz, Finna Wolfharda či Allison Janney. Príbeh by mal zachytiť začiatok lásky Gomeza a Morticie a ako si spolu založili rodinu. Tvorcovia sľubujú jedinečný prístup a príbeh, ktorý sme zatiaľ nemali možnosť vidieť.

Oscar Isaac a Charlize Theron prepožičajú svoje hlasy Gomezovi a Morticii Addamsovcom

Oscar Isaac a Charlize Theron prepožičajú svoje hlasy Gomezovi a Morticii Addamsovcom

yahoo.com

Hlavnou myšlienkou, ktorá stála za vytvorením animovanej verzie, bolo predstaviť túto rodinu aj novej generácii. Dlhoroční fanúšikovia sa už začínajú tešiť, no budú si musieť počkať až do 11. októbra 2019, keď bude oficiálna premiéra tohto animáku.

Najčítanejšie