Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jennifer Lawrence a jej nového priateľa spojilo umenie! No od Hollywoodu má ďaleko.
Zdielať na

Jennifer Lawrence a jej nového priateľa spojilo umenie! No od Hollywoodu má ďaleko.

Zdroj: pinterest.com

Zdá sa, že si Jennifer Lawrence našla niekoho, s kým trávi dlhé dni v New Yorku, kde sa práve nachádza. Fotografi ich zastihli počas prechádzky a mali sa naozaj k sebe.

Jej novým priateľom je Cooke Maroney. Nie je to známe hollywoodske meno ako boli jej bývalí priatelia Nicholas Hoult, ktorý je hercom či režisér Darren Aronofsky. S Cookom ju videli v uliciach New Yorku a napriek tomu, že pár zatiaľ nič nepotvrdil, niektoré fotky hovoria samé za seba.

aceshowbiz.com

Cooke síce patrí na umeleckú scénu, no rozhodne nie do Hollywoodu. Je riaditeľom galérie Gladstone 64, v ktorej práve vystavujú prácu otca herečky Leny Dunham. Tá je Jenniferinou blízkou priateľkou a pravdepodobne človekom, ktorý ju spojil s Cookom. Niektorí však tvrdia, že ich na vernisáži predstavila Laura Simpson, Cookeho najlepšia kamarátka, na ktorej svadbe sa Jennifer zúčastnila. Či je pravda na jednej alebo druhej strane, spojilo ich umenie.

aceshowbiz.com

O Cookovi sa toho na internete veľa nedozviete. Okrem toho, že je 33-ročným kurátorom, je o ňom ešte známe, že má rád film 96 hodín. Podľa zdrojov, ich za posledný týždeň videli Newyorčania potulovať sa po meste už niekoľkokrát. Jennifer vedľa Cookeho vyzerá šťastne a my dúfame, že sa o nich dozvieme už čoskoro viac.

Najčítanejšie