Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jennifer Lopez odhodí zábrany! V najnovšom filme bude mať zaujímavé povolanie!
Zdielať na

Jennifer Lopez odhodí zábrany! V najnovšom filme bude mať zaujímavé povolanie!

Zdroj: stmed.net

Speváčka a herečka si zahrá vo filme Hustlers a pôjde v ňom o veľa peňazí.

Hustlers bude snímka o bývalých striptérkach, ktoré sa rozhodnú pomstiť svojim klientom a tak navštívia Wall Street, aby využili informácie, ktoré získali počas svojej kariéry. Samozrejme, tento plán sa im vymkne spod kontroly.  Štyridsaťdeväťročná Lopez v novinke stvárni líderku skupiny vynaliezavých striptérok.

tvguide.com

Film režisérky a scenáristky Lorene Scafaria sa bude odohrávať počas finančnej krízy a zameria sa na osudy striptérok, ktorých život závisí od ich klientely z Wall Street. "Film je empatickým pohľadom na ženy a mužov a naše rodové úlohy," povedala Lorene. "Mužom bolo povedané, že majú cenu svojho bankového účtu. Ženám, že majú mať symetrickú tvár, telá, majú byť krásne a to je to, na čom je tento film postavený. Pravidlá ich klubu sú pravidlá sveta," pokračovala.

freewalldownload.com

Jennifer Lopez sa bude na filme podielať aj ako producentka."Neexistuje žiadna iná herečka, ktorá by dokázala stelesniť túto drsnú a dymickú postavu s takou komplexnosťou, ľudskosťou a inteligenciou, " dodala Lorene, pre ktorú bola Jennifer jasnou kandidátkou na hlavnú úlohu už od začiatku písania scenára. 

Najčítanejšie